Dejan Milovanović posetio Crvenu zvezdu

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.05.2018.
16:54
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde stigao je danas na trening prvog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dejan Milovanović je ostavio veliki trag u dresu Crvene zvezde kada je bio i jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji, kasnije i kapiten prvog tima.

Fudbalski put ga je vodio do Lensa, ponovo do Crvene zvezde na pozajmicu, a od 2011. godine igrao je u Panioniosu i na kraju u Voždovcu gde je završio karijeru.

"Posle nekoliko godina doći ovde, na mesto koje nosi toliko uspomena... Osećaj je fenomenalan. Odmah se javlja želja da istrčim na teren. Tu su sada Milijaš i Anđelković, fudbaleri sa kojima sam bio saigrač. Tu su i Vujadin, i Žule koji je bio mali kad sam ja igrao u Zvezdi. Lepe su to uspomene, uvek se setim ovog karantina, baš ga gledam... Koliko samo noći nespavanja je ovde bilo, pred derbije uglavnom", rekao je Dejan Milovanović.

Istakao je da, iako je prestao sa bavljenjem fudbalom, i dalje prati dešavanja u Crvenoj zvezdi.

"Zvezdu uvek pratim, gde god da igra i kada god da igra, makar to bile i prijateljske utakmice. Ova sezona je idealna, trener Milojević je odličan trener i dobar čovek, pravi čovek za ovu ekipu. Sve je idealno u klubu, i uprava i rukovodstvo, sve se uklopilo i Zvezda zaslužuje da bude prva, ne samo ove godine nego i narednih. Ostavili su odličan utisak ne samo na mene, nego na sve ljude. Gde god se pojavim, ljudi dele to mišljenje", rekao je Milovanović.

Dejan Milovanović nije ostao u fudbalu, počeo je da se bavi drugim stvarima.

"Fudbal se i promenio otkad sam ja igrao. Sada sam znatno manje u fudbalu, bavim se više privatnim biznisom. Manje sam i u klubu nego nekada kada sam bio igrač. Ali, kao što rekoh, Zvezdu pratim i radujem se njenim uspesima. Zvezda uvek ima obavezu da osvaja titule, to se očekuje, Momci imaju kvalitet za to, to su dokazali, davno nisam gledao ovako dobru Zvezdu sa ovako kvalitetnimm stručnim štabom", rekao je Dejan Milovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke