Degenek žali: "Da nije bilo VAR sistema..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 22.08.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Ne očajavaju fudbaleri Zvezde jer imaju dobar rezultat pred revanš.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Po receptu iz Salcburga, Miloš Degenek je probudio Crvenu zvezde protiv Jang Bojsa.

Pogodak štopera doneo je izjednačenje i niz uzbuđenja, a posle utakmice koja je završena rezultatom 2:2 Degenek je sumirao utiske.

"Teška utakmica, sa mnogo kvaliteta na obe strane. Rival je imao prednost jer igra na veštačkoj podlozi svake druge nedelje dok je nama ovo tek drugi susret na sintetičkoj travi. Hvala navijačima na podršci, ima dosta stvari u našoj igri koje su pozitivne i dosta detalja koje smo naučili o rivalu pred revanš zakazan za utorak", rekao je Degenek.

Udarac iz ugla Marka Marina defanzivac koji se ovog leta vratio u redove beogradskog kluba dočekao je glavom i prosledio u dalji ugao za slavlje zvezdaša.

"Drago mi je zbog gola, ali znatno mi je bitnije da prođemo u naredu fazu. Srećan sam što sam postigao pogodak u ovako važnom trenutku, veoma mi znači. Proslavio sam ga sa bratom i majkom koji su bili na tribinama, a sudija me je opomenuo da za takvo slavlje mogu da dobijem karton. Završilo se mojim izvinjenjem. Pogodak koji sam postigao podseća na gol Bena u Salcburgu. Ipak, tek je poluvreme. Rival će se “zategnuti” pred gostovane, ali verujem da će sve goreti u Beogradu. Imali smo sjajnu podršku na gostovanju, hvala navijačima, a očekujem punu Marakanu, pun grad, podršku i sa krova Marakane jer bi bilo fenomenalno da na našem stadionu uđemo u Ligu šampiona."

Sjajni štoper osvrnuo se i na VAR tehnologiju.

"Igrao sam u Arabiji šest meseci i tamo se koristi VAR tehnologija. Da je penal dosuđen nama govorili bismo da je sjajna promena. Situacija je takva kakva jeste. Neki će reći da je bio penal, drugi da nije. Mislim da bez VAR tehnologije sudija ne bi svirao penal, ali to je fudbal i sastavni deo moderne igre", stavio je tačku Degenek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zika.Slika
Thursday, 22.08.2019
17:42

pa nije vam to cunga lunga super liga ...

avatar
fontana9
Thursday, 22.08.2019
17:33

Kod nas bi sudili malo sutra I da ste mu polomili nogu,zato vam I smeta var

avatar
Ovono
Thursday, 22.08.2019
17:21

🤣 pa ckode nije ti to Ling Long Liga.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 22.08.2019
16:06

VAR tehnologija je predmet za manipulaciju jer upotrebljava se kad glavni arbitar to zeli, a i on je jedini koji odlucuje da li je gol, penal ili nije. Kad se pogleda dobro na usporenom snimku onaj penal za Jang Bojs lepo se vidi da ga nije bilo. Za tu odluku nije kriv VAR nego glavni sudija koji je doneo odluku po sopstvenom ubedjenju.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 22.08.2019
15:04

Vazda na lopovluk pobedjivali.. Zato nema VAR-a u pingpong kokezazvezda ligi..

avatar
noxovac993
Thursday, 22.08.2019
13:26

Da je bilo VAR sistema vi nikada Krasnodar ne bi prosli...

avatar
Amar Zornic
Thursday, 22.08.2019
13:22

Iako nam je VAR odmogao volim sto postoji . Kad pogledam zadnjih par god timovi poput Krasnodara i Salzburga koji su nas apsolutno nadigrali na strani nisu bili ni 50% na Mari . Ocekujem da ce pni igrati na vise golova al i da ce se pogubiti pogotovo u prvih 20 min

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Thursday, 22.08.2019
13:09

Bio je penal, zato VAR i sluzi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 22.08.2019
13:00

Da nije bilo VAR-a u Bernu kao što ga nema u Srbiji pobedili biste kao što pobeđujete u Srbiji. Da je VAR u Bernu korišćen kao što se koristi u većini utakmica na kojima je prisutan izgubili biste. Činjenice.