Degenek se vratio na praznu ''Marakanu'', a onda je proradila lavina emocija...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
12:50
Izvor: Sportske.net, Zvezda TV

Proveo je samo šest meseci u Zvezdi, ali kakvih šest meseci...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Miloš Degenek je jesenas ostvario svoje najveće uspehe u karijeri, u dresu Crvene zvezde, sa kojom je izborio istorijski plasman u Ligu šampiona, uz sjajne rezultate u domaćem šampionatu.

Upravo on je bio fudbaler sa najviše odigranih mečeva tokom jeseni, upisao je čak 33 nastupa, iako je imao i obaveze sa rereprezentacijom Australije, zbog čega je morao par puta da putuje na prilično udaljene destinacije.

Nikada se nije žalio na umor, svoje obaveze je profesionalno izvršavao i to je sve naplatio ove zime, transferom u Al Hilal, od čega je i Zvezda odlično zaradila, čak 3.6 miliona evra.

Posle potpisivanja ugovora sa novim klubom, Degenek se nakratko vratio na ''Marakanu'', u vreme kada su njegovi doskorašnji saigrači otputovali na pripreme u Tursku.

Ipak, njegov povratak na ''Marakanu'' obeležen je u najnovijoj emisiji Zvezda TV-a koju možete da vidite u prilogu.

''Prva stvar što sam uradio je da sam došao na stadion, da obiđem kompleks, da vidim da li ima ljudi, ali su momci otišli na pripreme, pa ih nisam zakačio. Teško je doći ovde, jer mi je ovo mesto jako blisko srcu, veoma mi je drago mesto i najlepših šest meseci svog života sam proveo ovde.

Baš mi nije svejedno i nije mi lako. Velika želja mi je bila da ostanem i da osvojim duplu krunu, pa da se radujemo tog petog meseca, pred punim stadionom... Možda bude neka druga prilika i nekim drugim vremenom dođem ovde da se radujem toj duploj kruni'', istakao je Degenek.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke