Degenek se oglasio iz Dubaija - Svi pričaju o milionskoj ponudi, a šta on, ustvari, želi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.01.2019.
13:00
Izvor: Sportske.net

Zvezdin štoper progovorio o višenedeljnim najavama njegovog odlaska iz Crvene zvezde.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Na početku podsetićemo da je Miloš Degenek trenutno na Azijskom kupu sa reprezentracijom Australije, koja na tom takmičenju ima velike ambicije.

Upravo to je naglasio i odlični defanzivac koga čelni ljudi saudijskog Al Hilala silno žele u svom timu i nude tri miliona evra ili 4.9 miliona australijskih dolara Crvenoj zvezdi na ime otkupne klauzule.

''Ja sam trenutno fokusiran na ovo takmičenje i nadam se osvajanju trofeja krajem ovog meseca. Što se tiče transfera, ne znam šta ću da uradim. Videćemo posle turnira šta će se dogoditi. Iskren da budem, ne razmišljam mnogo o tome'', istakao je Degenek u razgovoru sa novinarima u Dubaiju, koji su takođe zainteresovani za njegovu odluku o nastakvu karijere.

Ali, da kojim slučajem nije sa reprezentacijom, priznaje da bi situacija bila znatno drugačija.

''Da sam sada kući, ili da sam se vratio u klub, bio bih zabrinut i razmišljao bih šta ću da uradim. Ali, iz ove pozicije, ja sam ovde sa mojim nacionalnim timom, ovde sam da osvojim trofej, moj prvi trofej sa nacionalnim timom.

Znamo šta se od nas očekuje šta moramo da uradimo u sledeće dve utakmice. Posle toga imaćemo još četiri ili pet mečeva do finala. To je ono što želimo, da pobeđujemo sve do finala, a onda da i u finalu trijumfujemo'', optimista je Degenek.

Australija je, međutim, loše startovala. Poražena je na startu takmičenja od Jordana sa 1:0 i u mečevima sa Sirijom i Palestinom tražiće put do plasmana u nokaut fazu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke