Degenek pred potpisom, a šta ima novo oko Vujadinovog transfera?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.01.2019.
09:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedan transfer sve izvesniji, hoće li doći i do drugog?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iz Crvene zvezde nisu krili da ove zime nameravaju da redukuju broj igrača, s obzirom da će broj utakmica na proleće biti znatno manji nego jesenas, ali se nije baš očekivalo da će odlaziti oni najstandardniji.

Iskusni vezista Nenad Krstičić je već ozvaničio svoj transfer u atinski AEK, a kako stoje stvari, i fudbaler sa najviše odigranih utakmica u crveno-belom dresu od početka sezone, momak u koga je trener Milojević imao ogromno poverenje, odlični štoper Miloš Degenek nalazi se pred potpisom ugovora za saudijski Al Hilal. Zvezda bi od tog transfera trebalo da zaradi bar tri miliona evra, a Degenek bi trebalo da zarađuje dva miliona po sezoni u novom klubu.

Još se čeka da sve bude ozvaničeno, Degenek je trenutno sa reprezentacijom Australije na Azijskom kupu i neće ga biti na prozivci koja je zakazana za petak, 11. januar.

Međutim, navijači Crvene zvezde sada iščekuju rasplet i oko najavljivanog transfera kapitena Vujadina Savića u turski Trabzon, pa bi srpski šampion mogao tokom ove zime da ostane bez standardnog štoperskog tandema.

Ipak, kako danas prenosi ''Žurnal'', došlo je do zastoja u pregovorima, Turci nisu baš izdašni kada je ponuđeni novac u pitanju, jer Saviću na leto ističe ugovor, a s druge strane Zvezda navodno traži milion evra.

Rasplet bi u oba slučaja trebalo da usledi narednih dana, možda već do kraja nedelje, a crveno-beli su jednu zamenu već spremili - to je Nemanja Milunović, koji je prvih dana prelaznog roka stigao iz BATE Borisova.

Da li će biti potrebna i druga zamena, pokazaće sledećih nekoliko dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 09.01.2019
13:38

zvezda dobila dobro pojacanje u vidu milunovica....mogli bi oni neke pare da uloze i dovedu jos nekog povratnika....mozda rajkovica iz palerma....jeftiniji je od ovog prvog

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 09.01.2019
18:29

Rajkovic je Grobar, gledao je nase utakmice dok je bio povredjen. Njega bas mi treba da probamo da dovedemo, kod njih nikad ne bi presao sigurno:-D

avatar
CZYNWA
Wednesday, 09.01.2019
12:22

Продаја Савића за милион би била одличан, а продаја Дегенека, за било које паре, би била очајан посао.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 09.01.2019
15:46

Pa ne bih se bas slozio,Degenek je bez Savica u timu delovao dosta nesigurno,Vujadin kao kapiten donosi neku stabilnost za ceo tim,tako da bolje nam je da on ostane i igra u paru sa Milunovicem kad vec daju ovako dobre pare za Degeneka,videcemo vec,ne bi valjalo da odu obojica recimo.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 09.01.2019
10:56

Kako sad da zaradi tri miliona???Gde se preko noći izgubi 1,6 milona evra???

avatar
ddr16
Wednesday, 09.01.2019
11:57

3m je klauzula,ne vidim razlog da neko daje bilo sta preko toga ako vec ne mora

avatar
CZYNWA
Wednesday, 09.01.2019
12:21

Колико пара имају Арапи, не би ме чудило ни да нас часте 😂😂