Degenek: ''Opet derbi na Partizanovom stadionu, ali nema veze...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.09.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zvezdin defanzivac spreman za večerašnji okršaj, mada bi više voleo da se igra na ''Marakani''...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Naime, njemu će ovo biti tek drugi susret sa Partizanom, prvi je odigrao u svom prethodnom ''mandatu'' u Zvezdi prošle jeseni, kada se takođe igralo u Humskoj. Potom su se tri derbija uzastopno (od toga jedan u Kupu) igrala na ''Marakani, ali Degenek je tad bio član Al Hilala.

''Ponovo na Partizanovom stadionu, ali nema veze. Bože moj, biće derbija i na Marakani koje ću odigrati.

Od kuće smo samo 500 metara, napuniće navijači sve što je naše, biti glasni'', istakao je Degenek u razgovoru za ''Žurnal''.

Derbi dolazi posle Zvezdinog poraza u Minhenu od Bajerna (3:0) u prvom kolu Lige šampiona. Trijumf Bajerna bio je očekivan, ali u Zvezdi žale jer su propustili priliku da naprave mnogo veće probleme nemačkom šampionu, pogotovo da je ušla ona lopta Marka Marina na ulasku u poslednjih desetak minuta meča, pri rezultatu 1:0.

''Emotivno smo dosta potrošeni. Mnogo nam je žao što je onako ispalo u Minhenu, protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Teško nam je, ali idemo dalje, na srce, snagu i pamet'', istakao je Degenek, uz opasku da se u derbiju ne priznaje nikakav umor.

Ekipu Partizana je pohvalio, naglasio da je ''mnogo bolja nego prošle sezone'', da imaju dobar napad, ali je i poručio da Zvezda neće večeras da se brani i da se nijednog ne plaši.

Derbi počinje u 18 časova, uz TV prenos na Areni Sport i O2 TV.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 22.09.2019
15:49

Ajmo da ih razvalimo momci. Nadam se da ce trener naci nacina da motivise igrace, ipak je ovo ekipa na mnogo niskom nivou u odnosu na ono sto igramo u Evropi. Ovima novima treba objasniti da ocekuju svakojaku prljavstinu i provokacije i da ne nasedaju na iste. Samo igrajte fudbal i oni nemaju nikakve sanse.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 22.09.2019
14:08

Napred Zvezdo, napred Svetino, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore, sa nama semoze sve.