Degenek: "Nismo došli ovde da bi nam se smejali"

Autor: Beta Beta
sreda 19.09.2018.
00:05
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da je očekivao dobar rezultat u večerašnjoj utakmici protiv Napolija u Ligi šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0 protiv Napolija, u utakmici prvog kola Grupe C u Ligi šampiona.

"Bila je jako dobra atmosfera i pun stadion, svaka čast navijačima na navijanju. Ostvario nam se san da igramo Ligu šampiona na našem stadionu. Verujem da 95 odsto ljudi nije očekivalo ovakav rezultat, mi jesmo. Rekao sam i pre, ako ne očekuješ dobre stvari nema potrebe da igraš", rekao je Degenek novinarima posle utakmice.

Govoreći o utakmici, Degenek je rekao da je njegov tim mogao i da pobedi.

"Jako je teško igrati ovakve utakmice, ali napravili smo im nekoliko problema kada smo spustili loptu na zemlju. Pogodili su prečku, ali mislim da smo i mi došli do šanse za pobedu. Ne valja pričati mnogo, nismo došli dovde da bi nam se smejali, nećemo verovatno ni da osvojimo Ligu šampiona, ali daćemo sve od sebe", naveo je Degenek.

Naredna utakmica crveno-bele očekuje već u nedelju kada će u Super ligi Srbije gostovati Partizanu.

"Pripremićemo se i za prvenstvo, konkretno za derbi i obavićemo to kako treba. Nije svaka utakmica ista i za derbi se ne može očekivati da dobijemo ubedljivo kao recimo protiv Radnika", rekao je Degenek.

Sledeći meč u Ligi šampiona Zvezda će odigrati 3. oktobra protiv Pari Sen Žermena u Parizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke