Dečaci, neka je sa srećom - "Orlići" počeli pripreme za EURO

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.04.2016.
14:35
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Članovi kadetske reprezentacije Srbije okupili su se u ponedeljak u SC FSS u Staroj Pazovi i počeli mini pripreme za Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Ilija Stolica okupio je u ponedeljak svoje izabranike na početku mini priprema za Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu.

Na selektorski poziv odgovorili su svi dečaci koji su se našli na širem spisku, pa će tako do polaska u Baku u SC FSS raditi grupa od 23 igrača.

Strateg "Orlića" objavio je širi spisak pre tri dana a više o tome koji igrači konkurišu za odlazak na Evropsko prvenstvo mogli ste da pročitate OVDE!

Recimo i to da će srpski kadeti do polaska u Azerbejdžan imati proveru zatvorenog tipa protiv Teleoptika, a uoči selidbe u bazu u Bakuu selektor Ilija Stolica obelodaniće spisak od 16 igrača na koje računa.

Reprezentacije Srbije nalazi se u Grupi "D" sa Italijom (6. maj), Španijom (9. maj) i Holandijom (12. maj) a polazak za Baku planiran je za 2. maj letom preko Istanbula.

Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu biće do sada najače u uzrastu do 17 godina, jer okuplja 16 najboljih selekcija. Po dve selekcije iz svake od četiri grupe izboriće plasman u nokaut fazu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Wednesday, 27.04.2016
07:31

Da igraju matori u ovakvoj grupi ne bih uopste bio optimista. Ali ovo su nase mlade nade i oni su mnogo puta dokazali da mogu doci do samog vrha. Srecno

avatar
Dr Ivica Iliev
Monday, 25.04.2016
22:17

...mislim na talente da se administratior ne zbuni.

avatar
Dr Ivica Iliev
Monday, 25.04.2016
22:16

Kakvu decu imamo to je neverovatno.

avatar
Toni Kroos
Monday, 25.04.2016
14:38

Sjajna stvar je sto smo jos od kadetskog uzrasta uzeli Julijana Popovica pod svoj krov.. Mali ce biti jedan od najboljih stopera!