Debi i pobeda pred 'delijama', "osećaj fenomenalan"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.07.2018.
11:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Za njega je nedeljni duel sa Radničkim iz Niša imao poseban značaj.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije upisao je u nedelju četvrtu pobedu u novoj sezoni, a drugu na isto toliko odigranih mečeva u Super ligi Srbije.

Nakon Dinama iz Vranja na "Marakani" je pao i Radnički iz Niša. Priliku da debituje pred navijačima Crvene zvezde imao je i napadač Nikola Stojiljković.

"Jako mi je teško pošto sam pauzirao 15 dana odmah posle pripremnog perioda. Odlično sam se spremio i na poslednjoj prijateljskoj utakmici doživeo sam povredu zbog koje sam toliko pauzirao", objasnio je Stojiljković.

Takmičarski debi u Zvezdinom dresu Stojiljković je upisao pre više od dve nedelje, ali je na gostovanju Spartaksu u Rigi teren napustio nakon samo osamnaest minuta.

Zbog toga je jučerašnji susret za njega imao poseban značaj.

"Fenomenalan utisak je ostavio čitav ambijent na mene. Prelep je osećaj igrati pred navijačima kao što su naši, jako sam srećan što smo im i ovog puta podarili pobedu. Kada smo otišli ispred severa da proslavimo pobedu to je za mene bio jedinstvan doživljaj, zaista sam odušvljen", dodao je Stojiljković.

Crveno-beli su slavili golovima Milana Rodića i El Fardu Bena. Golovi su pali na startu meča i u sudijskoj nadoknadi.

"Nijednom igraču nije bilo lako na terenu, pre svega zbog velike vrućine. Vreme je bilo sparno, mnogo teško za igru, ali nama je najvažnije da smo iz ovog susreta izašli kao pobednici. Dali smo sve od sebe, otvorili smo utakmicu na vreme i golom u nadoknadi vremena stavili pečat na meč", kaže Zvezdin napadač.

Sve srpske predstavnike u Evropi ove nedelje očekuju revanš mečevi drugog kola kvalifikacija. Stojiljković je svojim Nišlijama poželeo mnogo sreće u duelu sa Makabijem.

"Radnički je izašao sa namerom da igra fudbal, da se nadigrava, a znamo da to nije čest slučaj u našem fudbalu. Oni su zaista dobra ekipa, pokazali su svoj kvalitet na Marakani. Želim im sreću u revanš meču u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Makabija", zaključio je Stojiljković.

Crvena zvezda sledeći takmičarski meč igra u sredu od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Džon Rambo
Monday, 30.07.2018
13:28

A zašto je Lalatoviću odjednom pozlilo pred meč, neće da učestvuje u nameštanju ili je nešto drugo

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Monday, 30.07.2018
16:31

kom namestanju?

avatar
Flari
Monday, 30.07.2018
11:53

Vrucina je moj druze Vama koji ste placeni da igrate isto kao onima koji placaju da navijaju. TAKO DA STOJILJKOVICU NE PRICAJ GLUPOSTI. Ako znas da igras igraj. Vaterpolistima voda nije bila mokra. Ili znas ili ne. Miloje zna sta radi na svu srecu.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 30.07.2018
13:16

I sudije su vam plaćene ali njima izgleda nikad nije vrućina, a ni hladno. Oni su vam najspremniji.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Monday, 30.07.2018
16:31

sudije koje vam ne sviraju ofsajd za gol sto ste dali,ili sto daje izmisljene crvene samo da uspete nekako da date gol?