Dea pitala ''Bambija'' ono što najviše boli navijače Partizana posle poraza, evo šta joj je odgovorio!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.02.2018.
11:48
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Jedan od fudbalera od kojih se najviše očekivalo u ekipi Partizana u četvrtak u Češkoj, Zoran ''Bambi'' Tošić gostovao je jutros na TV Pink u Jutarnjem programu ove televizije.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Posle beogradskih 1:1, navijači Partizana nadali su se da će se u Plzenju ponoviti ono što je crno-belima svojevremeno uspevalo u Njukaslu, Briselu, Dnjepropetrovsku, ali Viktorija je u revanšu potvrdila da je u ovom trenutku bolji tim od Partizana i na kraju je zasluženo dobila revanš rezultatom 2:0.

Česi se već spremaju za dvomeč sa lisabonskim Sportingom u osmini finala, a Partizanu ostaje da se okrene domaćim obavezama i pokuša da odbrani bar jedan od dva osvojena trofeja iz prošle sezone.

Zoran Tošić je jutros bio jedan od gostiju Jutarnjeg programa TV Pink i na početku razgovora naglasio da je Partizan i samim plasmanom u 1/16 finala Lige Evrope mnogo postigao.

''Mi kao nacija uvek želimo da imamo uspeha. Imali smo dobrog protivnika, sa evropskim iskustvom koji zna da se takmiči. Sada treba da se držimo zajedno, da budemo svesni da je i ovo veliki uspeh'',
istakao je Tošić.

Voditeljka Dea Đurđević je potom pomenula ono što navijačima Partizana možda i najviše smeta posle ovog dvomeča, a to je da u Plzenju crno-beli nisu imali nijednu pravu priliku, iako im je gol bio neophodan za plasman u narednu fazu takmičenja. Pritom je navela primer Crvene zvezde iz susreta sa CSKA, kada su crveno-beli stvorili nekoliko stopostotnih prilika.

Screenshot: YouTube
Dea

Tošić, međutim, smatra da bi sve bilo drugačije da je Partizan u Humskoj uspeo da sačuva prednost, a ujedno je iskoristio priliku i da odgovori kritičarima koji smatraju da se crno-beli u Plzenju nisu dovoljno trudili.

''Jeste, sigurno da je to segment igre kojim možemo da budemo nezadovoljni, nismo imali šanse kao u Beogradu. Prvenstveno, mislim da je prva utakmica uticala da druga bude ovakva kakva je bila, da moramo da jurimo rezultat, da postignemo taj pogodak.

Nažalost, nismo uspeli, mnogi su nam zamerali da se nismo trudili, ali mi sami znamo koliko smo uložili. Niko više od nas nije želeo uspeh, ali bolji tim je na kraju prošao'',
odgovorio joj je popularni ''Bambi''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak