Darko Lazović - Zvezda kao sudbina!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
10:43
Izvor: Sportske.net

Darko Lazović je u više navrata bio na pragu odlazaka sa Marakane, ali je ovog leta ipak započeo svoju šestu sezonu u dresu Crvene zvezde.

Beta/Srđan Stevanović
Beta/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Dvadesettrogodišnjem Čačaninu kao da se ne da da se oproba u nekoj jačoj ligi, pošto je već odavno jasno da je prerastao nivo Jelen Superlige.

Međutim, povrede su ga u velikoj meri sprečile da danas možda bude i jedan od oslonaca naše reprezentacije, ujedno i osujećivale transfere u inostranstvo, a to se pogotovo odnosi na prošlu sezonu, kada je pauzirao nekoliko meseci zbog povrede ligamenata kolena.

Ovog proleća se na pravi način vratio na teren i u velikoj meri doprineo Zvezdinoj šampionskoj tituli, pa su mnogi tokom leta očekivali kako je konačno došlo vreme za novi korak napred u njegovoj karijeri.

Dosta se govorilo o interesovanju belgijskog Standarda i još nekih evropskih klubova za njegove usluge, činilo se da je posao već završen, ali se na kraju ispostavilo da pregovori ipak nisu bili uspešni.

Baš iz razloga što se očekivao njegov siguran odlazak, Lazović nije izabran za kapitena posle Milijaševog transfera u Manisu, već je ta čast pripala Nikoli Mijailoviću.

Ali, vihorni vezista ne očajava, već vredno radi i sa Zvezdom ređa nove pobede u domaćem šampionatu.

''Odlazak po svaku cenu uvek donose rizik. Kockice treba da se slože i da izabereš sredinu u kojoj možeš da ostvariš svoje planove. Ići negde pošto poto i sedeti na klupi nije rešenje u mojim godinama'', ističe Lazović na tu temu, u izjavi za ''Sport''.

Ipak, i zima je blizu, novi prelazni rok, pa nema sumnje da će za Lazovića ponovo biti interesovanja ukoliko nastavi sa kvalitetnim partijama u crveno-belom dresu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke