Darko Lazović - Koferi spakovani, čeka se potpis...

Autor: Darko Mitrović
subota 05.07.2014.
11:53
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, Crvena zvezda će ovog leta moći da računa na solidnu zaradu od prodaje Darka Lazovića. Ipak, transfer još uvek nije realizovan. Da li će možda Grci ponovo ući u igru?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je spiskom igrača koje će povesti u Sloveniju na pripreme, poslao jasnu poruku šta možemo da očekujemo narednih dana kad je u pitanju Darko Lazović.

Na pomenutom spisku nema Lazovićevog imena, pa je jasno da je na pomolu njegov transfer u belgijski Standard iz Liježa.

Kako prenose ''Novosti'', Belgijanci su ponudili milion i po evra za reprezentativca Srbije, uprava Zvezde je tu ponudu u načelu prihvatila, a navodno je ostalo još da samo Lazović dogovori svoje uslove sa čelnicima Standarda.

Velika je verovatnoća da će narednih dana cela priča biti okončana i da će Zvezda moći da računa na pomenuti iznos, doduše umanjen za bar deo ukupnih dugovanja koja klub ima prema Lazoviću (pominje se suma od 450.000 evra).

Međutim, postoje i spekulacije da ni u Olimpijakosu nisu odustali od namere da Lazovića vide u svojim redovima, a ako je zaista tako, onda bi Grci vrlo brzo morali da se oglase novom ponudom, boljom od one koja je stigla iz Standarda.

U svakom slučaju, Darko Lazović od ovog leta započeće svoju internacionalnu karijeru, a ujedno i doprineti nešto povoljnijoj situaciji u Zvezdi po pitanju finansija...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke