Danko Lazović u čudu: ''Zar ovo da se dogodi u 21. veku?!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net

Mimo svih očekivanja, bivši napadač Partizana će ovo proleće i definitivno provesti u ulozi gledaoca...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, ljubljanska Olimpija je potvrdiila da joj je iz FIFA stigao zvaničan dopis da Danko Lazović ne može da nastupa za ovaj klub do kraja sezone.

U pitanju su administrativni problemi, koje Ljubljančani nisu konkretnije objasniji, ali u svakom slučaju, Olimpija je ostala bez velikog pojačanja, a Lazović bez prilike da igde nastupa tokom prolećnog dela sezone.

Posle svega, oglasio se i sam fudbaler, koji je u izjavi slovenačkom portalu ''Nogomaniija'' otkrio kako se oseća povodom najnovijih dešavanja.

''Ne mogu da vam opišem koliko me je ova vest razočarala! Razočaranje možda i nije dovoljno dobra reč da opiše moje stanje. Ne znam tačno u čemu je problem, nisam ni gledao te papire, ne znam kako se rešavaju takve stvari, ali neverovatno je da se ovo događa u 21. veku. Još nisam čuo za ovakav primer'', objašnjava
Lazović.

On je podsetio da je zbog Olimpije odbio druge ponude koje je zimus imao i da je slovenački klub izabrao i zbog trenera Marka Nikolića, sa kojim je odlično sarađivao u Partizanu.

U ekipi su ga sjajno prihvatili, a istakao je i sjajan odnos koji je za kratko vreme izgradio sa predsednikom kluba Milanom Mandarićem, pa zbog svega toga neće Olimpiji okrenuti leđa.

''U Olimpiju sam došao zbog Marka Nikolića, dakle dok je on tu... Takođe, dao sam reč velikom čoveku, gospodinu Mandariću, a ja nisam takav čovek da ne držim reč. U svakom slučaju, treba razmisliti o svemu. Želim momcima mnogo sreće u borbi za titulu'', zaključio je Lazović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke