Danko Lazović - Oproštajna večera...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.02.2015.
23:57
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, Danko Lazović odlazi iz Partizana. U nedelju uveče se formalno oprostio od svojih dosadašnjih saigrača...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako su u Humskoj isticali da će pokušati da ubede Danka Lazovića da ipak ostane u Partizanu i na proleće, očigledno je da ta ubeđivanja nisu urodila plodom.

Iskusni napadač i reprezentativac naše zemlje je i definitivno odlučio da prihvati ponudu iz Kine, to je saopštio ljudima u Partizanu, pa mu je tim povodom u nedelju uveče u Beleku upriličena ''oproštajna večera''.

Ni prigodna torta nije izostala, kao ni nekoliko pesama i skandiranja...

Lazović je u obraćanju novinarima konstatovao da, iz profesionalnih razloga, još uvek ne može da saopšti ime svog novog kluba. To će se, naravno znati, narednih dana.

On se u ponedeljak vraća u Beograd, odakle će se zaputiti u Kinu, a ni večeras nije propustio priliku da istakne kako je ovo ''emotivan trenutak za njega'' i da mu ''izuzetno teško pada odlazak iz Partizana''.

Ipak, ljubav prema klubu jeste nešto veoma lepo, ali pogotovo u današnje vreme, novac igra presudnu ulogu, a Lazović je očigledno dobio ponudu ''koja se ne odbija''.

A ako ga iko razume u Partizanu, i ako postoji neko ko ne bi trebalo bilo šta da mu zameri na ovoj odluci, onda je to sigurno potpredsednik Ljubiša Tumbaković, koji je ne tako davno bio u sličnoj situaciji i doneo je istu odluku - da ode u Kinu i uzme, kako tada reče bivši predsednik Dragan Đurić, taj ''prokleti kineski novac''.

Međutim, postavlja se pitanje zašto je Danko Lazović čekao toliko dugo sa konačnom odlukom, imajući u vidu da su se Kinezi oglasili još pre par nedelja.

Sada, odlazeći u završnoj fazi pripema, Lazović je učinio ''medveđu uslugu'' treneru Nikoliću, koji će morati da za vrlo kratko vreme pronađe adekvatno rešenje u znatno oslabljenom napadu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 09.02.2015
00:59

Danko Lazovic je hteo da ostane, ali uprava nije htela da mu pojaca ugovor! Kakav bre Zoran Popovic, kakvi bakraci, on i njegova svita ce nas srozati na nivo Zvizda, videcete! Dragan Ciric je toliko neubedljiv da je to strasno, gledam i slusam igraca koji samo sto nije zaplakao tokom intervjua, vidi se da bi ostao u Partizanu, ali nasi nisu imali sluha!

avatar
Realan
Monday, 09.02.2015
01:44

Nije da nisu imali sluha nego se nema para.Dugujemo milione.Jel treba da zavrsimo kao zvezda?Ako mu nije bilo dovoljno 200k koliko je imao a imao je najvise u Partizanu onda srecan put.I po meni nije normalno da Sasa Ilic ima skoro 200k, a ne moze 30 minuta da sastavi na terenu.Na tu platu mozemo dovesti dobrog i mladog igraca.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 09.02.2015
09:07

A zasto se nema para? Zar nisu obecali da ce uneti osam miliona u dve rate, dva plus sest, sest plus dva, gde je to sto donosi Popovic i kako je moguce da takav covek postane predsednik Partizana, to su sve pitanja za ljude koji su ga izglasali, a Ciric je toliko nesposoban i pogubljen da je to plac majke Bozije, Tumbakovic je za njega vitalni dekica:-D