Danko Lazović bio usamljen i razočaran, spas pronašao u - Sindikatu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.02.2016.
18:43
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji reprezentativac Srbije otkrio da je zimus u Kini prolazio kroz najteže trenutke u karijeri. Ali, zahvaljujući Sindikatu ''Nezavisnost'', uspeo je da sve to prevaziđe.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Kao što je poznato, Danko Lazović je po odlasku iz Partizana, pre nešto više od godinu dana, postao član kineskog Pekinga, ali iako je i u tom klubu prikazivao odlične partije, zimus je doživeo i jedno neprijatno iskustvo.

Čelni ljudi kineskog kluba su pred Lazovića postavljali određene ultimatume, ali su na kraju ipak morali da ispoštuju ugovorne obaveze. Da to tako i bude, Lazoviću je mnogo pomogao Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost''.

''Jako loše sam se osećao -  usamljeno, razočarano. Međutim, uz odabrani broj prijatelja koji su me usmerili na pravu stranu i uputili ka Sindikatu profesionalnih fudbalera Nezavisnost, uspeo sam da prebrodim jedan jako težak period u mojoj karijeri.

Sindikat mi je pružio sve ono što je potrebno jednom profesionalnom fudbaleru, pravnu i svaku drugu pomoć… Ali ono što sam osetio je pravo bogatstvo a to je najveća sigurnost od kako se bavim profesionalno fudbalom'', izjavio je Lazović za zvanični sajt pomenutog Sindikata.

Posle ovih iskustava, Lazović je uputio poruku fudbalerima u Srbiji.

''Iskoristio bih priliku da pozovem sve fudbalere da uz pomoć SPFN zaštitimo svakog fudbalera u Srbiji. Samo tako možemo fudbal u Srbiji da vratimo na normalan i pravi put'', zaključio je Lazović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Tuesday, 23.02.2016
20:59

Veceras hokej 3:2 za Zvezdu juce vaterpolo . Sad mozete da se okrenete bocanju ili sahu npr.

avatar
Tuesday, 23.02.2016
21:24

Nije juce nego prekjuce. Raspitaj se malo koliko ste bili bez pobede u tim sportovima protiv nas:) Kosarka i rukomet su isto na nasoj strani kad je rec o skoru u medjusobnim mecevima, u vaterpolu i hokeju ta razlika je nehumana, a ne bi me cudilo da smo bolji cak i u odbojci...

avatar
Tuesday, 23.02.2016
23:51

Sone, nisam bas siguran da nismo i u odbojci, Partizan je do pre 25 godina bio daleko trofejniji klub, ali dobro, mozda tu i nismo.

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 23.02.2016
23:00

Razlika izmedju vas i nas je u tome sto mi slavimo titule, a vi pobede nad najboljim timom.

avatar
bobar84c
Tuesday, 23.02.2016
22:20

Nemojmo u proslom vremenu ....

avatar
Sone97
Tuesday, 23.02.2016
21:44

Mislim da u odbojci nismo,al zato ovo ostalo....