Dani odluke za Partizanovog heroja, u pregovore bez menadžera?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.05.2019.
19:33
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Njegova želja nije sporna, trener Milošević je takođe rekao svoje, ali uprava donosi konačnu odluku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizanov junak finala Kupa, strelac gola odluke protiv Crvene zvezde na ''Marakani'' Bojan Ostojić još ne može da se opusti i na pravi način odmori posle završetka sezone, jer ga narednih dana očekuju pregovori sa upravom kluba oko potpisivanja novog ugovora sa crno-belima.

Dosadašnji ugovor mu je istekao, ali je šef struke Savo Milošević jasno i glasno istakao da iskusnog štopera želi i naredne sezone u svom timu. To je i Ostojićeva želja, ostaje još da se sve to ''stavi na papir''.

''Još nije ništa definitivno, tek sledeće nedelje će biti poznato ostajem li u Partizanu. Moja iskrena želja je da nastavim saradnju sa crno-belima, kako zbog karijere, tako i zbog svoje porodice koja je ovde u Beogradu i koja mi je uvek na prvom mestu.

Svakom fudbaleru u Srbiji želja je da zaigra u dva najveća kluba u Superligi, ja sam eto tek u poznim igračkim godinama dobio priliku i želeo bih da to još traje.

Čuo sam da je šef (Savo Milošević) tražio da mi se ugovor produži na još godinu dana, ali videćemo šta će biti. Uprava kluba o tome odlučuje, ali verujem da će doneti odluku koja će biti na obostranu korist i za dobrobit Partizana, kao i do sada'', izjavio je Ostojić u intervjuu za ''Kurir''.

S obzirom da u dosadašnjoj karijeri nije imao menadžera, za očekivati je da ni u predstojećim pregovorima neće imati ničiju pomoć sa strane. Ali, na to je već navikao...

''Što se toga tiče, ja sam za razliku od ostalih krenuo od nule, ili bolje rečeno iz minusa. Meni su moje igre bile moja preporuka, a nastup u finalu Kupa sa Čukaričkim kada smo na JNA savladali Partizan direktno me je preporučio upravi iz Humske.

Iskreno, tokom karijere sam imao sam više ponuda za menadžera, ali nisam to želeo da prihvatim i nisam se pokajao'', objašnjava Ostojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke