Danci se smejali Zvezdi, kakav će biti odgovor?

Autor: Beta Beta
sreda 07.08.2019.
08:59
Izvor: Beta

Crveno-beli tužni zbog rezultata, ali najavljuju da će priča biti drugačija u Kopenhagenu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da ponašanje igrača Kopenhagena posle utakmice nije bilo primereno i da se nada da će se njegova ekipa poslednja smejati.

"Krivo mi je što su njihovi igrači i ljudi slavili kada su izlazili na terena i smejali nam se. To mnogo boli. Voleo bih da proradi naš inat, da ih tamo zgazimo i da se poslednji smejemo", rekao je Degenek novinarima.

Zvezda i Kopenhagen igrali su u utorak uveče nerešeno 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mislimo da smo bili mnogo bolji, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom smo je utakmica krenula drugim tokom, ali smo odigrali veoma dobru utakmicu. Mogu da budem ponosan", kazao je Degenek.

Danski klub je izjednačio iz penala, a svi iz domaćeg tima su generalno bili nezadovoljni sudjenjem.

"Njihov levi bek mi je rekao da se njihov igrač bacio, ali dobro... Ne bih mnogo komentarisao sudjenje. Svi znamo kako to funkioniše. Poslednja smo rupa na svirali", rekao je australijski fudbaler.

Degenek je naveo da očekuje mnogo Zvezdinih navijača u Kopenhagenu kako bi pomogli da se ostvare snovi.

Njegov saigrač Milan Jovančić bio je saglasan u mišljenju da je Zvezda bila mnogo bolja.

"Mislim da smo bili mnogo bolji, posebno u prvom poluvremenu. U drugom smo se dobro branili, posle taj penal... Sa 1:0 bi bile mnogo velike šanse za prolaz, ali i 1:1 je dobar rezultat. Imamo svoje šanse i nadamo se da ćemo proći", rekao je Jovančić.

Penal za Kopenhagen sudjen je posle njegovog starta.

"Povlačio sam nogu... Ne znam, stvarno. I da jeste i da nije, ništa ne možemo da uradimo"
, kazao je Jovančić.

Revanš će se igrati u utorak od 20.00 u Kopenhagenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 07.08.2019
12:44

Dobro smo se branili? Na svom terenu se branis od pocetka drugog poluvremena? Da smo ih stisli jos malo u drugih 45 min ne bi bilo problema, a mi se povlacimo od pocetka kao da snage nemamo a tek sto smo izasli na teren.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
16:59

Kopenhagen je došao u Beograd da ne izbugi. Od početka utakmice pa sve dok su imali pozitivan rezultat igrali su veoma oprezno, sa dosta igrača u defanzivnom bloku u odbrani, a u napadu su išli na to da umrtve tempo držeći loptu što duže bez konkretnijih pokušaja. Vođstvo zvezde se poklapa sa krajem prvog odnosno početkom drugog poluvremena pa je tako u drugom poluvremenu Kopenhagen krenuo po ono po šta je došao, a zvezda naravno nije imala snage da odgovori jer u toku domaćeg prvenstva odigra tek par takmičarskih utakmica. zvezda čim je počela da igra takmičarske utakmice (Suduva, Helsinki, Kopenhagen) počeli su igrači da joj se povređuju jer nisu navikli da im se neko suprotstavi na terenu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 09.08.2019
21:00

Objasnio sam ti, Kopenhagen je došao bez 4 povređena igrača (golman, štoper, centralni vezni, napadač) plus Pep nije bio spreman za prvu postavu, Kopenhagen je protiv zvezde igrao u kombinovanom sastavu i sa nekoliko novih igrača u timu koji još nisu ušli u sistem njihove ekipe koja sve radi po šablonu i ukoliko neko nije uigran to se oseti kod takvih ekipa više nego kod drugih. Zato su odlučili da čuvaju 0:0, njima je samo bilo važno da odbrane gol i kada uzmu loptu da što duže napade igraju, a što sporije kako bi umrtvili utakmicu. Tako je izgledalo da je zvezda grizla prvih 45 minuta, a ustvari joj je Kopenhagen prepustio inicijativu i loptu dok je imao nerešen rezultat. Kada su primili gol promenili su taktiku i igrali sa više rizika, ali su zato i nagazili zvezdu. Da je ostalo 0:0 zvezda bi "grizla" celu utakmicu jer bi to Kopenhagenu odgovaralo tj. bio bi zadovoljan time. Da je Kopenhagen igrao u punom, a ne u kombinovanom sastavu sigurno zvezde ne bi dozvolio ovo što joj je dozvolio u prvih 45 minuta.

avatar
Čeki
Wednesday, 07.08.2019
23:42

Objasni molim te kako to da nemas snage da izgaras makar 10 minuta drugog poluvremena? Ako su mogli da grizu citavih 45 min. sta su onda radili ovih 15 minuta odmora kad su crkli da odmah po izlasku na teren nisu mogli da ih makar malo stisnu odredjeno vreme? Da su to uradili, ne bi se Danci tako lako opustili.

avatar
pfc
Wednesday, 07.08.2019
11:55

E moj Milose pa sta su tyrebali da budu tuzni sto su izjednacili, svasta. Bolji ste bili ali ne bas toliko kao sto ti mislis. Milojevic je lepo rekao , mi smo Srbi. Upravo tako, dali ste gol i u drugom polovremenu bunkerica. I treba da vas kazne. Generalno svi klubovi su nam takvi. E to je nas mentalitet. Svabe kao osete krv dali bi jos 15 golova ako mogu a mi bunkerica. Posle nam sudije krive i sta znam ko. Bili ste bolji i da ste tako nastavili u drugom poluvremenu i uvaljali jos jedan vi svi nazad. Ali jbg mozda bude bolje u Danskoj.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.08.2019
10:50

Smejacemo se i mi u Kopenhagenu. Ko se poslednji smeje najsladje se smeje.

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 07.08.2019
10:34

nadam se da ne razmisljaju svi tako detinjasto u zvezdi..to bi moglo da bude kobno u revansu.Samo neka slusaju Miloja i mirne glave da udju u revans..Inat nije dobra stvar protiv ovakvih ekipa..nadmudrice nas..

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
09:28

Vama se jedino ne smeju Dinamo Vranje, Surdulica, Radnički Niš, Javor, Vojvodina...oni se oduševljavaju vama.

avatar
Momcilo Stojanovic
Wednesday, 07.08.2019
09:20

Mislim da ove izjave zvezdinih fudbalera su ,da bi se nešto reklo. Juče je Zvezda bila bolja,pogotovo defanzivno, čak odlična,međutim u napadu skoro bez izrađene šanse,bilo je nekih poluprilika,ali bila je bolja jer gosti nisu ni to imali.Dobra tvrda ,taktička i takmičarska utakmica,ali golovi slučajni,videli smo Zvezdin,a pogotovo Kopenhagenov. Pristojno je na kraju utakmice pružiti ruku sa osmehom,a ne sa reženjem zubima,prema tome nisu se oni podsmevali,već prijateljski pozdravili,a o razjarenom Degeneku i Marinu,možda nešto neko drugi da kaže.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 07.08.2019
09:14

Krivo mu je sto su se im se smejali ,a onda najavljuje da ce se i on njima smejati ako ih pobede. Nema u danasnjim fudbalerima ni malo gospodstva.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 07.08.2019
09:03

Zvezda ide u ls a posle nek se smeju.