Danas smo svi uz "Orliće" (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.10.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net

Manje od 24 sata nakon velikog uspeha koji je ostvarila "A" selekcija, pohod na kontinentalnu smotru nastavlja mlada reprezentacija Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Orlići" su borbu za plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji započeli 1. septembra duelom sa selekcijom Gibraltara u Jagodini, a u petak su kao gosti savladali vršnjake iz Makedonije.

Danas je na redu novi kvalifikacioni susret u Grupi 7 koji će naši mladi reprezentativci odigrati na novosadskom "Karađorđu" protiv selekcije Rusije.

Današnji rival reprezentacije Srbije zauzima prvo mesto u grupi sa 7 bodova osvojenih na tri utakmice. Srbija je za sada jedina selekcija sa maksimalnim učinkom u svojoj grupi i ukoliko danas savlada Rusiju preuzeće prvo mesto sa devet osvojenih bodova.

Današnji rivali nemaju isti bodovni saldo ali ih spaja to što nisu primili gol u dosadašnjem delu kvalifikacija, s tom razlikom što je Srbija na dve utakmice dala šest, a Rusija na tri četiri gola.

Selektor Goran Đorović nema većih kadrovskih problema iako neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog Nikolu Milenkovića koga bi u startnoj postavi trebalo da zameni Erhan Mašović.

Tako se očekuje da Đorović danas na teren izvede sledećih jedanaest igrača: Radunović - Stevanović, Jovanović, Mašović, Bogosavac - Lukić, Grujić, Pantić - Živković, Jović, Radonjić;

Pobeda u duelu sa Rusijom bila bi izuzetno značajna za naš nacionalni tim jer "Orliće" do kraja godine čekaju dva teška gostovanja Austriji i Jermeniji nakon kojih bismo mogli da polemišemo o tome koliko još bodova Srbiji nedostaje za plasman na Evropsko prvenstvo.

Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tabarnak
Tuesday, 10.10.2017
15:15

koliko SMS ima godina pa ga ni ovaj ne zove?

avatar
nemam pojma
Tuesday, 10.10.2017
13:57

Strevanović, Bogosavac, Pantić, Lukić, Živković, Radonjić, šestorica, više od pola, trebalo je da budu nove Partizanove bebe. Još zbog povrede nema Nikole Milenkovića kao sedmog. Sramota je da više nema nikog u timu crno belih sem Pantića, koji je na pozajmici. Rasturena je generacija koja je trebala da dominira ne samo u Srbiji, već i na evropskom nivou. SRAMOTA!!!

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 10.10.2017
11:35

Napad mocno deluje