Danas odluka - Još jedan debitant sudi derbi!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije danas će doneti odluku o tome ko će deliti pravdu u finalu Kupa Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Veliko finale fudbalske sezone 2018/19 zakazano je za četvrtak od 19 časova kada će na stadionu "Rajko Mitić" snage odmeriti Crvena zvezda i Partizan.

Duel "večitih" u finalu Kupa Srbije nije bio tako česta pojava od osamostaljenja Srbije i zapravo se tek drugi put dešava da Zvezda i Partizan igraju za trofej.

Pre dve godine za trofej se igralo u Humskoj, a Partizanu ga je doneo Nikola Milenković, dok je ulogu glavnog arbitra tada obavljao Milorad Mažić.

Kao i pred svaki međusobni okršaj Crvene zvezde i Partizana i sada se postavlja pitanje ko će deliti pravdu.

Pošto Milorad Mažić više nije opcija, logično je da Sudijska komisija FSS pređe na sledećeg najbolje rangiranog srpskog sudiju, a to je u ovom trenutku Srđan Jovanović!

"Žurnal" piše da bi arbitar iz Kaluđerice ovoga puta trebalo da dobije poverenje da prvi put deli pravdu u međusobnom okršaju "večitih".

Situaciju da debitant sudi duel Crvene zvezde i Partizana imali smo i u 160. "večitom" derbiju kada je Komisija delegirala Novaka Simovića.

Arbitar iz Lovćenca solidno je odradio posao, mada ostaje utisak da je morao mnogo bolje i da nije opravdao ukazano poverenje.

Dok čekamo na potvrdu odluke Sudijske komisije FSS o izboru arbitara za finale Kupa Srbije, da podsetimo da je meč zakazan za 23. maj od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
15:21

Dakle, solidno je odradio posao, ali, nije opravdao poverenje jer je morao mnogo bolje Hahaha

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 21.05.2019
09:40

Sada ce nove teorije zavere, pored toga sto se zadnjih 17 finala kupa, igralo na armijskom pasnjaku, sada i nove sudije.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.05.2019
09:25

Solidno odradio posao? 5 isključenja za igrače zvezde nije pokazao, mogao bi da da najmanje 6 crvenih kartona igračima zvezde, a naravno utakmica bi bila prekinuta i registrovana 3:0 za Partizan nakon 5.zvezdinog crvenog kartona. Iz Lovćenca ili iz Uba svejedno, može da sudi koji god hoće zvezdin sudija - Partizan je šampion i osvajač kupa. Ja sam proslavio titulu, a zvezda hahaha kako 'te hahaha