Danas je važan dan za Sejdubu Sumu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.11.2017.
09:20
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Hoće li uspeti?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dok odbrojavaju dane do odlučujuće utakmice crno-belih sa Jang bojsom, za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, navijači Partizana nestrpljivo iščekuju i vesti o Zoranu Tošiću i Sejdubi Sumi, s obzirom da je njihov nastup u pomenutoj utakmici još uvek po znakom pitanja.

Podsetimo, Partizan je uložio žalbu na poslednji Tošićev žuti karton protiv Skenderbega i ako ona bude uvažena, popularni ''Bambi'' će moći da nastupi protiv Švajcaraca, a odluka se očekuje sutra, 16. novembra.

Ako Tošić ne bude mogao da igra onda bi nastup Sejdube Sume imao još veći značaj za ekipu Miroslava Đukića. Gvinejski reprezentativac se i dalje oporavlja od povrede, a kako je juče najavio šef struke crno-belih, danas će mu ritam treninga biti pojačan.

Ako uspe da izdrži te napore, za očekivati je da bude potpuno spreman za duel sa Jang bojsom u Humskoj za osam dana.

''Suma je počeo da trči, u sredu ćemo mu malo pojačati ritam i od četvrtka ga očekujemo sa ekipom'',
otkrio je Đukić.

Partizanu mnogo nedostaje i Nebojša ''Kića'' Kosović, koji je operisao prednje ukrštene ligamente i on se na terenu može očekivati tek u drugom delu sezone, ali što je najvažnije, za sada njegov oporavak teče po planu.

''Pričao sam sa njim. Kićin oporavak ide dobro, sve ide kako treba i samo da tako nastavi. On je jedan plemenit igrač, dobar igrač i što pre se oporavi, biće bolje za nas'', poručio je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke