''Danas je lep dan za sve članove Vojske koji su ljubitelji fudbala, naročito navijače Crvene zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.10.2019.
15:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezda dodatno učvrstila saradnju sa Vojskom Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nedavno je uz največe počasti Zvezdina delegacija dočekana u Gardi, a danas je klub sa ''Marakane'' uzvratio gostoprimstvo pripadnicima Vojske Srbije, ali ne samo to.

Dogovorena je saradnja koja će početi da se promenjuje većod naredne utakmice sa Radom.

''Danas je lep dan za sve članove Vojske koji su ljubitelji fudbala, naročito navijače Crvene zvezde, koji će već od utakmice sa Radom u petak imati priliku da budu Zvezdini gosti što znači da će besplatno moći da gledaju i uživaju u fudbalskim majstorijama našeg najboljeg kluba.

Mi smo do sada imali veoma lepu saradnju sa Zvezdom koja je intenzivirana u prethodnih godinu dana kroz posete jedinicama Vojske Srbije, kao i obilaske muzeja Crvene zvezde. Posebno bih istakao prethodne dve akcije koje smo organizovali u poslednjih mesec dana.

Prva je poseta omladinaca Crvene zvezde i druženje sa vojnicima koji su na odsluženju vojnog roka u centru za obuku kopnene vojske u Požarevcu, kao i poseta prvotimaca gardi Vojske Srbije i 204. vazduhoplovnoj brigadi.

Ove posete su značajne za nas, pre svega podizanja sportske kulture pripadnika Vojske, a smatram da su značajne i za rukovodstvo Crvene zvezde u smislu negovanja tradicija i poštovanja patriotizma kao jednog od uslova motivacije.

Zahvalio bih se rukovodstvu kluba Crvena zvezda na ovoj akciji i da poželim da ostala sportska društva i klubovi prate ovaj lep primer'', izjavio je Načelnik odeljenja za civilno-vojnu saradnju Vojske Srbije pukovnik Dragan Mesarović, a prenosi zvezdin klupski sajt.

U ime Crvene zvezde domaćin je bio predsednik kluba Svetozar Mijailović koji je ocenio odličnom ocenom saradnju Vojske Srbije i našeg kluba.

''Jedna veoma dobra svestrana saradnja sa pripadnicima Vojske Srbije. Ovom akciju pružamo mogućnost pripadnicima Vojske Srbije da prisustvuju utakmicama koje naš klub ima.

Sa druge strane ova saradnja potvrđuje jedno opredeljenje našeg kluba kao društveno-odgovorne institucije u fudbalu da omogući bolje upoznavanje sa onim što ona radi kroz raznovrsnost saradnje koje smo do sada imali.

Pukovnik Mesarović je podsetio da smo do sada imali dosta akcija i podrške prema naporima koje Vojska Srbije čini u smislu društvenog angažovanja kroz ono što naš klub radi.

Verujem da i pripadnicima Vojske Srbije, posebno navijačima Zvezde, predstavljaju veliko zadovljstvo rezultati koje Crvena zvezda postiže. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama i podrškom našim fudbalerima, postizati rezultate koji će sve obradovati'', izjavio je Mijailović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Thursday, 17.10.2019
02:35

Policajac Krcun se u grobu prevrće...

avatar
Mirčeta
Wednesday, 16.10.2019
18:54

Zašto vojska kad su oni pandurski klub?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 16.10.2019
16:16

Vojski Srbije je trebalo da im bespravno otudje stadion da napokon shvate kome pripadaju.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 16.10.2019
15:07

Odlican potez Crvene Zvezde jer najveca srpska sportska Institucija treba da imao dlicnu saradnju sa ostalim srpskim Institucijama. Isto tako trebalo bi dozvoliti slobodan ulaz na Zvezdine utakmice i deci do 14 godina uzrasta.