Dan za pamćenje u Humskoj!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.06.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net

I za evociranje starih dobrih uspomena...

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

U Humskoj je danas bilo veoma zanimljivo. Crno-beli su u razmaku od par sati imali drage goste, svoje bivše trofejne trenere.

Prvi je stigao Marko Nikolić, koji je posle osvojene duple krune sa Partizanom imao trofejnu sezonu i u mađarskom Videotonu i sa ovim klubom osvojio titulu prvaka države, tek treću u istoriji kluba iz Sekešfehervara.

Crno-beli su ga, naravno, srdačno dočekali, a generalni direktor Miloš Vazura poklonio mu je crno-beli dres sa brojem 10.

Nešto kasnije, još jedno iznenađenje za navijače Partizana.

Stigao je i Slaviša Jokanović, aktuelni strateg Fulama sa kojim je ovog proleća uspeo da se plasira u englesku Premijer ligu.

Popularni Jokan je svoju blistavu trenersku karijeru počeo upravo u Partizanu, 2007. godine i potom osvojio dve duple krune sa crno-belima u naredne dve sezone.

Gotovo deceniju ga nije bilo u Humskoj, a danas je obradovao sve u Partizanu svojim dolaskom. Poput Nikolića, i Jokanović je dobio na poklon Partizanov dres, ali sa brojem 1.

Prethodnih dana, Partizan je čestitao i jednom i drugom na ostvarenim uspesima u minuloj sezoni, što je bio uvod u današnju posetu Nikolića i Jokanovića.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Wednesday, 06.06.2018
22:41

Al najbolji trener za 2017 stiže iz cz, u sezoni kad Nikolić uzima sve......vrh bezobrazluka i dizanja cena što je karakteristika tog tima s obzirom da njihovi imaju cenu samo u štampi, a što se brzo da videti u Evropi kad su u pitanju njihovi nastupi

avatar
Osijek 51
Wednesday, 06.06.2018
19:55

Zanima me da li su ovi domacini koji imaju obraz ko opanak osjetili prema tim ljudima i njihovim rezultatima barem malo postidjenosti.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
17:49

Posle osvojene titule i duple krune. Bio je i Gordan Petric, a on ce tek biti nas trofejni trener:-D