Dan strepnje u Zvezdi, čekamo odluku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.03.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net

Iščekivanje traje, hoće li se crveno-beli ipak na kraju obradovati?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo i objavili pre nekoliko dana, UEFA bi danas trebalo da donese odluku u vezi pojedinih dešavanja na utakmici između Crvene zvezde i moskovskog CSKA, u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope, odigranom u Beogradu, 13. februara ove godine.

Podsetimo, dva dana posle te utakmice, UEFA je na svom zvaničnom sajtu potvrdila da je pokrenut postupak protiv beogradskih crveno-belih, zbog paljenja baklji, kao i blokiranih prolaza na tribinama tokom meča sa Moskovljanima.

Odluka je najavljena za 22. mart, pa danas očekujemo nove vesti iz Evropske kuće fudbala, ne samo kada je Crvena zvezda u pitanju, već i neki drugi evropski klubovi, poput Olimpika iz Marseja ili švajcarskog Bazela.

Moguća je i opcija da UEFA drži ove klubove još koji dan u neizvesnosti, pre nego što saopšti svoju zvaničnu odluku.

Podsetimo, Zvezda je pre mesec dana već kažnjena zbog dešavanja na utakmici sa Kelnom. UEFA je tada presudila da crveno-beli plate 56.000 evra, uz uslovno zatvaranje severne i južne tribine ako se slični prestupi ponove u naredne dve godine.

Bez obzira kakva odluka danas bude, Zvezdini navijači moraće strogo da izbegavaju slične postupke u narednoj evropskoj sezoni, jer bi kazne mogle da budu sve oštrije u slučaju ponavljanja pomenutih incidenata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 22.03.2018
16:07

Posteno kaznu smo zasluzili i nema sta da se bunimo. Jedna utakmica bez publike je adekvatna kazna za te sitne propuste.

avatar
Thursday, 22.03.2018
12:59

Na utakmici sa CSKM baklje su palili i bacali navijači CSKM a ne Zvezde. Zvezdi mogu da zamere zakrčene prolaze (mada kao opravdanje može biti loše vreme i kiša) i što nisu izvršili pretres gostujućih navijača. Kada su gostujući navijači u pitanju naša policija je baš blaga prema njima, dok kada naši navijači (bilo kog kluba) odu negde na stranu tretiraju ih kao nižu rasu i sve policije se istresaju nad njima (primena sile i sl.).

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 23.03.2018
10:22
avatar
!?!?!?!?!?
Thursday, 22.03.2018
11:51

Dosta je popuštanja...

avatar
kizito
Thursday, 22.03.2018
11:49

Ma bolje da odradimo tu kaznu u prvom kolu kvalifikacija za LS. Tako je najbezbolnije