Dan posle - Šta kažu Partizanovi strelci?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.10.2018.
11:40
Izvor: Beta, Sportske.net

Fudbaleri Partizana Nemanja Miletić i Nemanja Nikolić izjavili su danas da je njihova ekipa pokazala karakter u duelu sa Radničkim.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Partizan je u nedelju uveče igrao 2:2 sa Radničkim u Nišu u 10. kolu Super lige Srbije, iako je imao dva gola zaostatka.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo iskoristili neke šanse, te smo iz jedne njihove primili gol.

Nažalost, krenulo  je u drugom poluvremenu kako nismo mogli ni da sanjamo, ali smo i dalje verovali da možemo, jer smo bili bolji", rekao je Miletić za sajt kluba.

Prvi gol za crno-bele dao je Nemanja Nikolić, a drugi Miletić.

Miletić je pohvalio saigrača uz reči da je dao "izvanredan gol", pokazao kvalitet i "pokrenuo ekipu".

''Izvanredan gol Nikolića, pokazao je njegov  kvalitet kao  igrača i pokrenuo nas. Nismo klonuli duhom, igrali smo dalje i ukazala se i šansa koju sam iskoristio i posvetio gol našem Dukiju'', dodao je Miletić.

Nemanja Nikolić bio je saglasan da je utakmica bila veoma teška i "jedna od najzahtevnijih za uzimanje bodova u ovom delu sezone".

"Radnički je iskoristio, slobodno mogu reći, neku našu pospanost i postigao dva gola. Osim toga, dalje nisu stvorili neke izglednije šanse.

Drago mi je što je ekipa posle primljenog i drugog gola pokazala karakter i volju za pobedom, koju nažalost nismo ostvarili.

Time možemo biti zadovoljni, ali ne i konačnim rezultatom, jer smo tek posle postignutog pogotka krenuli da igramo još jače ka protivničkom golu", rekao je Nikolić.

Partizan će u sledećem kolu igrati protiv Voždovca.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 01.10.2018
13:15

Da zahvale Lalatu za katastrofalnu izmenu. Potpuno nelogicno je zamenio Randjelovica koji je pravio prevagu na terenu i drzao teziste na polovini Partizana. Istog momenta znao sam da ce biti najmanje nereseno. Nakon dva gola prednosti, gubitak bodova ide iskljucivo njemu na dusu. A nije mu to prvi put. Istog momka nije uopste uveo u Telavivu, a u revansu u Nisu ga takodje promenio???

avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 01.10.2018
11:42

Urosevic me je iznervirao posle polufinala Kupa i jos nekih utakmica pride, ali, mozda i zasluzuje da bude medju 18, a sad bi trebao da igra i pre onog kiksera, zasluzio je to. Sehovic rezerva, a ovaj starter do zime.

avatar
Matara
Monday, 01.10.2018
12:54

I jedan i drugi su iste kiksare. Šehovic jedini zasluzuje da igra.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 01.10.2018
15:50

Niko tu nije preterano pouzdan, daleko od toga da je Zlatan savrsen:-D