Dan posle - Kakve su najnovije reakcije Zvezdinih fudbalera?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Utisak je, nema zabrinutih, svi veruju u siguran plasman u drugo kolo kvalifikacija za LŠ.

Epa/Christophe Petit Tesson
Epa/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su remizirali bez golova sa domaćom Suduvom u litvanskom Marijampolu, iako su imali više od igre i znatno više prilika od protivnika.

Vezista Branko Jovičić veruje da će se sve greške ispraviti u revanšu, na ''Marakani'' narednog utorka.

''Svaki početak je težak, najteže je ponoviti ono što je bilo prošle sezone. Utakmica sa Suduvom je još jedan dokaz da u Evropi nema slabih protivnika. Imali smo šanse, ali morali smo mnogo bolje da reagujemo.

U svakom kolu igraju se po dve utakmice, čeka nas revanš na našem terenu, moramo da vidimo gde smo grešili. Uveren sa da ćemo sve to da ispravimo i da ćemo u Beogradu ostvariti trijumf'', izjevio je Jovičić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Slično razmišlja i štoper Srđan Babić.

''Došli smo da pobedimo, nismo uspeli, ali imamo popravni u Beogradu i daćemo sve od sebe da to uradimo kod kuće. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru, nismo dozvolili protivniku da se razigra.

U drugom delu smo pokušali na sve ili ništa da postignemo pogodak, moglo je to da nas košta, zapretili su nam iz kontranapada, ali dobro smo reagovali u tim situacijama. Ostaje nam susret na Marakani, spremićemo se što bolje možemo za tu utakmicu'', objašnjava Babić.

Umesto doskora standardnog Filipa Stojkovića, uz desnu aut liniju sinoć je delovao Marko Gobeljić.

''Znali smo šta nas očekuje, Suduva na svom terenu igra tvrdo. Posebno smo u prvom poluvremenu imali neiskorišćene šanse, Ben je imao možda i najizgledniju priliku. Sada je na nama da u revanšu trijufujemo.

Prvo kolo ne može nikad da bude lako, ukoliko se sastajete sa ekipom koja je već duže vreme u takmičarskom ritmu i čiji šampionat je u toku. Analiziraćemo dobro susret iz Marijampola i izvući pouke za susret u Beogradu'', poručio je Gobeljić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 10.07.2019
15:51

Teske noge 🤣

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 10.07.2019
15:12

Dobro je shvatili su da nisu bili na nivou, ali tesko je odigrati dobro prvu zvanicnu utakmicu u sezoni.