Dan posle - ''Bleki'' o neostvarenom transferu u Anderleht

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.02.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Prva reakcija mladog Partizanovog defanzivca posle jučerašnjeg dramatičnog iščekivanja vesti iz Brisela.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jučerašnji, poslednji dan prelaznog roka na zapadu Evrope bio je veoma buran, čak dramatičan i u Partizanu, jer su se u Humskoj nadali realizaciji makar jednog od dva potencijalna transfera njihovih igrača.

Podsetimo, Sent Etjen je nudio tri miliona za Nemanju Mihajlovića, a Anderleht četiri za Nikolu Milenkovića ''Blekija'', ali uz uslov da pomenuti klubovi prethodno prodaju pojedine svoje prvotimce.

Ništa se od toga nije dogodilo sinoć do ponoći, pa je Partizan ostao bez miliona koji bi mu mnogo značili, ali je zato zadržao dvojicu svojih ''bisera'' kojima se vrednost možda i poveća tokom proleća.

Dan posle, Nikola Milenković je u izjavi za ''Mondo'' progovorio o jučerašnjm dešavanjima i uopšte ne deluje razočarano, već naprotiv, ponosno!

''Posle šest meseci da dobijem ponudu od četiri miliona je veliki uspeh za mene", poručio je Milenković.

On uverava da ga najave milionskog transfera neće poremetiti, da je i dalje potpuno posvećen obavezama u Partizanu, a u prolećni deo sezone ući će veoma motivisan da ispuni prvu od svoje dve želje.

''Drago mi je što ću ostati u Partizanu, jer imam dve želje koje još nisam ispunio. Voleo bih sa crno-belima da postanem prvak Srbije i da zaigram u Evropi. Nadam se da ću ih ostvariti'', istakao je Milenković.

A na opasku novinara kako je bivši trener Partizana Ivan Tomić konstatovao kako neće proći mnogo vremena kada će ''Bleki'' vredeti i svih 30 miliona, Milenković skromno uzvraća:

''Daj Bože...''


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 04.02.2017
08:11

Ako cekas titulu,zavrsices karijeru u Partizanu,to ti ne bezi nikako.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 01.02.2017
20:04
avatar
Wednesday, 01.02.2017
23:45

I hvala Tomiću, a ne onom kome se zahvaljuju instalirani mu botovi u Partizan.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Thursday, 02.02.2017
01:12

Tomicu cu vecno biti zahvalan na nekoliko stvari i nikad od toga necu odustati, treba raditi u ovakvoj ludnici i kosnici. Instaliram im ja bas...