DAN ODLUKE - Zvezda čeka vesti iz UEFA!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.08.2018.
12:03
Izvor: Sportske.net

Pomešana osećanja danas na Marakani. Bar do zvanične informacije iz UEFA.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

I dok s jedne strane crveno-beli imaju razloga da budu oduševljeni zbog realizacije još jednog velikog posla u prelaznom roku i angažovanja brazilskog napadača Žonatana Kafua, s druge strane imaju i razloga za veliku brigu.

UEFA je za danas zakazala objavljivanje odluke u vezi postupka koji je protiv Zvezde pokrenut zbog dešavanja na tribinama tokom utakmice sa Suduvom u drugom kolu kvalifikcija za Ligu šampiona.

Podsetimo, postupak je pokrenut iz dva razloga - prvo zbog sporne pesme koju su pevali Zvezdini navijači, prema članu 14. Diciplinskog pravilnika UEFA, a drugo zbog blokiranih stepenica, na osnovu člana 38. Pravilnika UEFA o bezbednosti.

UEFA ovakve odluke ume da objavi i u ranim prepodnevnim satima, ali to se nije dogodilo, pa neizvesnost i dalje traje, a prema nekim informacijama, sve bi trebalo da bude poznato do 14 časova.

Najveći problem u celoj priči je što je Zvezda već pod udlovnom kaznom, zbog čega se strahuje od mogućeg zatvaranja tribina za naredni meč u plej-ofu kvalifikacija.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 10.08.2018
16:10

Najmanje 2 utakmice pred praznim tribinama.

avatar
Friday, 10.08.2018
14:00

Zaista gluposti. Sve stepenice su bile prazne do početka kiše - pljuska. Tada su svi ispod šesnaestog reda (sem dva lika na istoku i redara na stazi) pobegli u više redove i normalno popunili i stepenice. Naravno nije bilo bilo kakvih problema do kraja utakmice, a ni tokom napuštanja stadiona. UEFA se sili prema malima a u Češkoj (Sparta Prag) huligani uđu na teren i kao ništa. Sudija i ostali zvaničnici umesto da prekinu utakmicu nastave je kao da ništa nije bilo.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 11.08.2018
07:12

Prvo da se zahvalim kiši što vas je nabila u par redova da konačno vidimo vašu realnu posetu, a ne da se pripovedaju bajke o vašoj poseti o 25 000-55 000. A drugo lepo je što si priznao da ste mali.

avatar
Monday, 13.08.2018
12:12

Mi smo mali klub za Evropske razmere a vi za Srpske tako da vas ni ne treba komentarisati na Evropskom nivou. Idi čitaj i komentarišu ako ima šta za tvoj mali klub. A broj gledalaca 15000+ na vašem pašnjaku je misaona imenica.

avatar
Апис
Saturday, 11.08.2018
12:50

Избацује ми ,,одговор на коментар'' а Вашег коментара нема... Да ли је обрисан у међувремену?

avatar
Don Silvio
Friday, 10.08.2018
12:46

Pitam se hoce mo li se ikad opametiti. Pa dokle vise... Jos kad vidim protiv Spartaka onog lika sto je gadjao igraca flasom... Neke stvari mi nikad nece biti jasne. Kakvi smo i dobro nam je

avatar
Апис
Friday, 10.08.2018
14:35

Није да се тешим, али може и горе... Видећемо како ће проћи Штурм (погодили помоћног судију и раскрварили му главу). Гробари су ПОГОДИЛИ Марина флашицом и прошли са 2 утакмице суспензије плус новчана и условна казна. Срећа у несрећи је што је оног Грендела ПРОМАШИЛА флашица. Звезда је и онако под условном казном, али се надам да ће казна бити само новчана уз (евентуално) затварање 1-не трибине...

avatar
bagra
Friday, 10.08.2018
12:35

Joj kakve gluposti, kao da je bilo nereda nekih i slicno.