Dan odluke - Hoće li Zvezda prodavati?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Za većinu evropskih klubova sreda će biti poslednji dan zimskog prelaznog roka, a evo zašto će danas biti vrlo interesantno i na stadionu "Rajko Mitić".

Epa/Sasha Steinbach & Koča Sulejmanović
Epa/Sasha Steinbach & Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Srbije još uvek nije obavio nijedan odlazni transfer u tekućem prelaznom roku ali bi stvari mogle da se promene do kraja dana.

Juče su nam iz Antalije stigle poslednje informacije vezane za potencijalne transfere, a sve će biti završeno do kraja dana kada ćemo znati da li će neko od trojice igrača za koje postoje ponude napustiti "Marakanu".

Crveno-beli trenutno imaju ponude za Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija i Nemanju Radonjića, a najbliži transferu je reprezentativac Gabona koji samo treba da dogovori lične uslove sa praškom Spartom.

Gelor Kanga se ne nalazi u sastavu Crvene zvezde za duel sa Amkarom, očekuje se da tokom dana krene put Praga gde se već nalazi njegov menadžer i da se ta priča konačno završi povoljno po srpski klub.

Zvezda će u slučaju prodaje Gelora Kange inkasirati 1.000.000 evra, a nezvanične informacije govore da će isti iznos na godišnjem nivou zarađivati i omaleni vezista iz Gabona.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela juče je obelodanio da je Štutgart uporan i da ne odustaje od Nemanje Radonjića, ali i da postoji ponuda Bordoa od 4.000.000 miliona evra za Ričmonda Boaćija.

Utisak je da crveno-beli ne žele da prodaju Radonjića već da putem transfera reprezentativca Gane žele da napune kasu, ali problem predstavlja činjenica da niko još uvek nije uputio ponudu koja bi zadovoljila apetite Crvene zvezde.

Crveno-beli očekuju zaradu od oko 8.000.000 evra i nisu spremni da Boaćija puštaju za drastično manje iznose kakav bi bio onaj koji je spreman da plati Bordo.

Videćemo kako će se situacija razvijati do kraja dana, trenutno najveće šanse za transfer ima Gelor Kanga, dok su odlasci Ričmonda Boaćija i Nemanje Radonjića pod znakom pitanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marija Maja Pajic
Wednesday, 31.01.2018
11:24

Ne daj nikoga!!!!

avatar
Penal titula
Wednesday, 31.01.2018
11:14

Ona bi , ali nikome ne trebaju ti medijski poluigraci .....teško će se oni rešiti tih propaliteta , koji nigde ne mogu dobiti tolike plate kao kod doktora, ipak je to jedini drzavni klub u Evropi ...pa da .....

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 31.01.2018
11:12

Kd vec mora neko da ode nek ode Kanga i stop.