'Dan D' - Zvezda brani "Marakanu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.02.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net

Važan dan za vicešampiona Srbije. Pravni tim kluba sa stadiona "Rajko Mitić" danas usmeno obrazlaže argumente iz žalbe na odluku o zatvaranju stadiona.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda danas će biti kao na iglama jer očekuju dve važne vesti iz Niona i Antalije. Pisali smo sinoć, današnji dan je značajan jer će se u Nionu odlučivati o eventualnom preinačenju odluke UEFA o kazni koja je izrečena Crvenoj zvezdi, dok se iz turskog letovališta čeka vest o stanju povrede Ričmonda Boaćija.

Više detalja o stanju povrede najboljeg stranog golgetera u Zvezdinoj istoriji imaćemo tokom dana, a evo šta čeka Zvezdin pravni tim u Švajcarskoj.

Žalba koju je fudbalski klub Crvena zvezda uložio na odluku Disciplinske komisije UEFA od 5. januara 2018. godine danas će biti razmatrana u Nionu. To znači da će, između ostalog, pravni tim kluba sa "Marakane" usmeno obrazložiti argumentaciju koja je navedena u žalbi predatoj UEFA.

Konačnu odluku o tome hoće li žalba biti usvojena možemo očekivati do kraja dana, ali treba ostaviti prostora da UEFA zvanično objavi konačnu odluku poslednjeg radnog dana tekuće nedelje.

Crvena zvezda je 5. januara 2018. godine kažnjena jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama u Evropi, kao i sa 50.000 evra zbog transparenta koji su navijači beogradskog kluba istakli na gostovanju BATE Borisovu.

Zanimljivo je da u žalbi koja je predata UEFA nije navedeno da je Crvena zvezda već prodala više od polovine karata za duel sa CSKA, što je bila jedna od olakšavajućih okolnosti u situaciji kada je Hajduk iz Splita bio u sličnoj situaciji.

Kao što je već rečeno, konačna odluka o tome da li će Crvena zvezda ugostiti CSKA pred praznim tribinama ili će odluka UEFA biti preinačena moglo bi da bude poznato do kraja dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 01.02.2018
19:28

Zanimljivo je da u žalbi koja je predata UEFA nije navedeno da je Crvena zvezda već prodala više od polovine karata za duel sa CSKA, što je bila jedna od olakšavajućih okolnosti u situaciji kada je Hajduk iz Splita bio u sličnoj situaciji ---- a zasto ???

avatar
Thursday, 01.02.2018
14:40

Upropastili ste priliku za jedan dobar prelazni rok, nadam se da ćete bar ovo uspeti da nadoknadite.Držimo vam palčeve.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 01.02.2018
13:22
avatar
Al(a)din
Thursday, 01.02.2018
11:41

Zasto nisu napisali da su prodali 28.000 karata ???? Sta bi onda bio razlog za uklanjanje kazne ????

avatar
Kladionicar
Thursday, 01.02.2018
14:13

To sto nisu nasi navijaci istakli transparent kao i to sto je delegat na utakmici rekao da je sve bilo uredu a i Bate je poslao dopis da su se navijaci ponasali korektno.

avatar
Kladionicar
Friday, 02.02.2018
15:00

Slazem se, ne znam zasto nisu. Ali to je posao advokata, valjda oni imaju svoje razloge...

avatar
Al(a)din
Friday, 02.02.2018
10:29

Trebali su onda i tih 28.000 prodatih karata staviti, imali bi vise sanse