Dača Pantić širi pozitivnu energiju u Partizanu pred 159. večiti derbi

Autor: Beta Beta
sreda 13.02.2019.
20:08
Izvor: Beta

Ipak, pre toga treba dobiti još dve utakmice...

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je danas da se nada da će uskoro početi da trenira i da će biti spreman za utakmice i dodao da je veoma bitno da crno-beli prolećni deo sezone počnu na pravi način - pobedom.

Po povratku sa priprema iz Turske, crno-beli su nastavili sa trenažnim procesom. Među igračima, koji još nisu krenuli sa treninzima je i Pantić, koji već mesec dana ima upalu Ahilove tetive, baš kao i Đorđe Ivanović.

Pantić je za klupski sajt rekao u bazenu i teretani radi vežbe koje nemaju uticaj na Ahilovu tetivu koja mu je povredjena.

"Nadam se da ću brzo početi da treniram, a samim tim i da budem spreman za utakmice", rekao je Pantić.

Povreda Ahilove tetive je veoma nezgodna za oporavak, zna da traje od dve do šest nedelja.

"Da, evo već mesec dana sam pasivan, ne radim ništa, stavljam led u velikim količinama što je veoma bitno. U tetivama ima malo krvi i teško je doći do nje. Svaki dan hodamo u toku dana i samim tim je iritiramo. Jedna od redjih i nezgodnijih povreda", rekao je Pantić.

Pantić je naveo da mu je bilo teško što je van ekipe tokom priprema.

"Proveo sam tamo sa momcima dve nedelje, ali ne treba žaliti za onim što ne možemo da promenimo, već biti pozitivan i nadati se da ću im se što pre pridružiti na terenu. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, mi smo u neku ruku spremni na to, a dobro je da nije neka teža povreda. Ove 'male' su OK, neka ostane tako, sve se da izlečiti", rekao je on.

Partizan prvi meč u 2019. godini, u 22. kolu Super lige Srbije, igra protiv Bačke u gostima, a vrlo brzo nakon toga crno-bele očekuje i "večiti" derbi.

"Veoma je bitno da ovo prvo kolo počnemo na pravi način - pobedom. Igraćemo protiv jedne defanzivne ekipe i nadam se da ćemo sve utakmice do derbija pobediti, a onda dati svoj maksimum i pobediti i u derbiju", rekao je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
22:59

I u rukometu. Samo u fudbalu i odbojci su onaj izvorni klub.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
21:09

PARTIZAN SAMPION!

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 13.02.2019
21:13
avatar
svojnasvome
Thursday, 14.02.2019
17:10

Pa ne znam u kom......naprasno ste se oslobodili dugova I postali virtuozi u fidbalu I finansijama, u kosarci, vaterpolu, cak ih nije sramota da I u hokeju ulazu opet istom timu xaxxa

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 13.02.2019
23:55

hahahshahaha komika :D :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
21:18