Da svi sutra budete kao "nenormalni" Stojke!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2017.
12:49
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Njegov povratak u ekipu biće od ogromnog značaja za Partizan, nemojte to da pokvarite.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Posle nekoliko propuštenih mečeva zbog lakše povrede, najbolji srpski golman Vladimir Stojković vraća se u startnu postavu Partizana i sutra ćemo ga od prvog minuta videti na terenu stadiona u Humskoj protiv Skenderbega.

Njegov autoritet na terenu i pre svega kvalitet je od neprocenjivog značaja za ovu ekipu Partizana, što se već u nekoliko navrata pokazalo u tekućoj sezoni, pogotovo na evropskoj sceni.

Njegove odbrane izazivale su do te mere oduševljenje među pristalicama crno-belih, pa ga je urednik TV Partizan nedavno u šali proglasio ''nenormalnim''.

Na to se Stojke juče nadovezao i pred kamerama klupske televizije uputio novi apel ''Grobarima''. Još zanimljiviji...

''Zvučaće malo čudno da ja 'nenormalan', pozovem navijače da budu normalni. U četvrtak je utakmica gde nema nazad, utakmica koja je važnija od familije.

Ko voli Partizan neka se suzdrži tih uvreda po nacionalnoj osnovi, neka razmišlja samo da pomogne klubu koji voli kako ne bismo poslednju utakmicu na našem stadionu igrali pred praznim triibnama'', još jednom je upozorio Stojke.

Podsetimo, sličan apel Stojković je juče uputio i zajedno sa legendarnim Milutinom Šoškićem, a šta je tom prilikom rekao, pročitajte u prilogu.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke