"Da se što pre desi neki novi Liverpul"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.11.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde ne želi da trijumf nad Liverpulom ostane usamljen kao primer vrhunskog rezultata koji je njegov tim uspeo da napravi u Evropi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon kraćeg odmora na koji su otišli posle duela sa Dinamom u Surdulici, igrači Crvene zvezde vratili su se treninzima.

U odsustvu Milana Borjana među golmanima glavnu reč vodi Zoran Popović koji bi sledeće srede mogao da bude na golu u kup utakmici sa TSC-om.

"Igramo na 'Marakani', znamo da nam je cilj, kao i pred svaku utakmicu, pobeda. Želimo da osvojimo Kup, od Zvezde se uvek očekuje najviše. Možda nešto manje poznajemo narednog protivnika, ali čim su stigli do ovog nivoa takmičenja poseduju kvalitet i imaju dobre igrače. Sigurno nam neće biti lako, ali imaćemo podršku sa tribina i daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf", kazao je Popović.

Rezervni golman crveno-belih sa klupe je pratio duel sa Liverpulom koji je i dalje centralna tema na stadionu "Rajko Mitić".

"Sigurno će nas ta pobeda nositi i ljudi će to pamtiti, ali voleo bih da se što pre desi neka nova i da se onda o njoj još više priča. Voleo bih da to ovde postane normalno", poručio je golman crveno-belih.

Do kraja godine Crvena zvezda će odigrati još osam takmičarskih mečeva od čega pet u prvenstvu, dva u Ligi šampiona i jedan u Kupu Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 17.11.2018
23:41

Са Милојем све је могуће.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 15.11.2018
20:22

Neka se desi protiv PSG-a da im vratimo milo za drago.

avatar
Thursday, 15.11.2018
20:06

Jao vidi ga Pop prevara stara,nekada pre 10-12.god smo se druzili jos mi je ostao duzan lovu,izgubio je jednu bitnu opkladu.