Da, postojala je neverovatna ponuda za Leonarda, ali je supruga rekla - NE!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.07.2017.
22:08
Izvor: Sportske.net, vecernji.hr

Brazilski fudbaler je jedan od onih koji su uvek u centru pažnje, tako je i danas.

Epa/Mikko Pihavaara
Epa/Mikko Pihavaara

Povezane vesti

Ivica Iliev je danas pričao i o Leonardu, o klasi koju poseduje ovaj fudbaler iz Brazila, da je neko ko je najveće pojačanje koje je došlo u Partizan poslednjih nekoliko godina.

Ponude za ovog fudbalera su brojne, izgleda da je Leonardo bio nervozan upravo zbog toga, jer je očekivao odlazak, ali se on još uvek nije desio.

Navodno je postojala i ponuda od 6 miliona evra za njega, i to od strane Al Aina, ali je taj transfer propao.


Verovali ili ne, za to je zaslužna - Leonardova supruga.

Ona ne želi da živi u Abu Dabiju, tako da je ta opcija otpala, prenosi "Večernji list". Leonardu nije preostalo ništa drugo, nego da ostane u Partizanu. Još uvek.

Nakon poraza Partizana od Olimpijakosa u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, sigurno je da su šanse da Leonardo ode povećane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Thursday, 27.07.2017
07:18

Televisa presenta

avatar
Razor
Thursday, 27.07.2017
00:46

Partizan ga nece prodati posle te odluke, samo ako ponuda bude veca od 6mil kolko je nudio Al Aina, sto bi spustao ponudu ispod 6mil kad ima opravdanje u Leovoj odluci da ne ode, nema cemu da se buni posle, ako ne bude prodat za vise, kao igrac jos moze da posluzi Partizan...

avatar
Razor
Thursday, 27.07.2017
00:42

Ja cu ih provocirati time sto cu ih podsecati na njihove provokacije kako bi shvatili da je to lose i prestali da vrecaju jedni druge...

avatar
Razor
Thursday, 27.07.2017
00:39

Ako vam je ovo jedino iskustvo za provokaciju(pisete uvrede), onda stvarno ste jadni, ja sam mislio da vredite vise pa bi mi rekli za vase zivotno iskustvo, al opet nije moja stvar da pitam za vas zivot...

avatar
Razor
Thursday, 27.07.2017
00:36

Kad sam reko provociraju nisam mislio na sve Grobare, obicno dislike stave oni koji nesto slicno radili u svom zivotu(ne vezano za fudbal, kao navijac ili igrac na terenu)...

avatar
Razor
Thursday, 27.07.2017
00:31

Leo ce posle svega ispasti jos jaci, cak i da ne ode, opet mu vise znaci porodica nego fudbal, on se bori za njih, a tek onda za navijace. Vi ce te ga izgubiti, ako mu posle svega budete provocirali porodicu, lik nam moze doneti mnogo toga, ako ostane, dobar, posten covek. Nemojte pomisljati da mu smanjite platu ili stavite na klupu kao neku vrstu kazne, prestanite da budete tolko sebicni, lik moze i hoce da pomogne kad uprava postuje njegove odluke, potrebe(porodica na 1 mestu). Klup ima dovoljno prostora da proda nekog drugog, mozda cak da ostavi sve na okupu, ako uspe da uce u Evropu(posle da proda kad im poraste cena, moze da izvede omladince pa da njima poraste cena, ako pokazu svoj kvalitet, time imamo vreme da ih prodamo na zimu 2019, dok ove iskusne na zimu ili leto 2018, ne sve, neke mozemo da zadrzimo za posle, da ima od koga ds uce omladinci)...

avatar
Razor
Wednesday, 26.07.2017
23:27

Grobari, iako nisu placeni, prave cirkus i mesaju se u tuce prob, kad ga gnjave hoces/neces, pa ga jos provociraju, ucenjuju, vrecaju i tome slicno. Mislim na sve one hatere u vezi Leonardovog ponasanja, ima pravo da radi sta hoce, jos ce te posle njegovu zenu da j...te kako bi sto pre zavrsio posao. Leo, izdrzi, uz tebe smo.

avatar
Razor
Wednesday, 26.07.2017
23:21

Vi ste naivni sto sa likom nesto nije uredu, a ustvari sve je zbog zene, sta ga boli interes Partizana kad mu zena kaze DA/NE. Kad je dolazio isto je bilo, kad je izbegavao trening ver ga terala da joj nesto uradi pa je bio zauzet, ne moze Partizan da se mesa u licni zivot, a vi ga provocirate kao da je to vas prob. Mislim stvarno, nek radi sta hoce, ima dovoljno pametnu zenu kojoj nije stalo do para, vec nesto drugo, ne prija joj.

avatar
noname
Thursday, 27.07.2017
09:27

ma kacio je zavese, pa zakasnio na trening. Brate, ako si profesionalac onda nema izmotavanja, nije mi uopste jasan sistem da pojedinac , koji je uz to i ekstra dobro placen, radi sta hoce i moze da igra ili ne igra, a da klub nema nacina da ga sankcionise za to ponasanje.

avatar
Razor
Wednesday, 26.07.2017
23:08

Tako to rade zene muskarcima

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 27.07.2017
03:14

Nije stvar u tome nego nije htela u Saudijsku Arabiji i Emirate, i treba musave kulirati, kolike god pare da nude, na njih ne treba uopse obracati paznju, kao da ne postoje.

avatar
Razor
Thursday, 27.07.2017
12:33

Kako ce Partizan naci bolju ponudu od 6mil, ako ce ovi Arapi razglasiti kolko je Leo bio glup da odbije TAKVU ponudu, zarad cega, zene!? Svi ce mu se smejati, a najvise Partizanu koji nije u stanju da ubedi nekog da treba da ide, a sad jos da ga prodas za manje sto pre. Moze Partizan da ga kazni neigranjem, al opet to ce njemu da smanji cenu na trzistu. Tako da bolje da trenira, igra jace da bi ga nekako prodali za 6mil i vise.

avatar
Jastreb
Wednesday, 26.07.2017
22:15

Boze,boze znaci to je razlog.....grobari koji ste vi cirkuzanti....