Da li već imamo prvi oproštaj? Ko će činiti Partizanov štoperski tandem sledeće sezone?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.03.2020.
11:10
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Iz dana u dan, sve su manje šanse da se tekuća sezona okonča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Danas se u medijima pojavila i prognoza jednog od kineskih lekara koji se već nekoliko dana nalaze u Srbiji da će našoj zemlji biti potrebno najmanje oko tri meseca da se u potpunosti izbori sa epidemijom koronavirusa.

Ako to tako bude, onda deluje da ne postoje šanse da se tekuća sezona okonča, što bi značilo da se mladi štoper Strahinja Pavlović praktično već oprostio od crno-belog dresa, pošto karijeru nastavlja u Monaku od leta.

"Da, razmišljao sam o tome. Nadam se da neće biti tako i da mi neće biti poslednja ova utakmica protiv Voždovca. Nadam se da će se naći neki način...

Čitao sam da bi možda moglo od maja da se nastavi prvenstvo, pa da odigram još nekoliko utakmica. Ne znam šta će biti...

Iskreno, i nemam svest da odlazim. Znam da u julu idem u Francusku i da me očekuju neki novi ljudi, nova sredina. Ja živim za sledeći dan i ne razmišljam o tome. Hoću tek kada doće to na red", izjavio je Pavlović u razgovoru za Partizanov Instagram nalog.

Istovremeno, njegovom iskusnijem saigraču iz štoperskog tandema Bojanu Ostojiću ističe ugovor, pa se postavlja pitanje ko će od sledeće sezone činiti Partizanov štoperski par ispred Stojkovića.

Uroš Vitas bi trebalo sigurno da čini deo tog novog tandema, s obzirom da je ove zime došao kao veliko pojačanje, ali iznenadni prekid šampionata sprečio ga je da još ovog proleća uđe u pravu formu.

Osim njega, Partizan ima i Igora Vujačića, koji je do sada bio alternativno rešenje, a po potrebi je i desni bek Nemanja Miletić mogao da obavi zadatke na mestu desnog štopera, što je ranije i igrao pre dolaska u Partizan.

Ne treba odbaciti ni opciju da se sa Ostojićem produži ugovor na još godinu dana, ali da nije ove aktuelne situacije, crno-beli bi na leto sigurno doveli još neko pojačanje u poslednjoj liniji tima.

Ovako, sve je neizvesno, možda će se osloniti i na postojeće snage...
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 28.03.2020
13:05

PARTIZAN je onda odlično odradio sa Pavlovicem, sigurno sada bi cena bila niza, kao i za Sadika prodaja, ocekujem novi ugovor za Sumu, nece sigurno nikog prodavati a ni kupovati, zbog date situacije.