Da li vam se sviđa izjava Sima Krunića, Radnički zadovoljan i remijem?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.07.2019.
18:56
Izvor: Sportske.net

Radnički iz Niša igra veoma bitnu utakmicu protiv Flore u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Novi trener Radničkog iz Niša, Simo Krunić, rekao je da Radnički očekuje teška utakmica  u Talinu protiv ekipa koja je takmičarski nastrojena.

"Biće jako teška utakmica, Flora je prva na tabeli u svojoj ligi, igra dobro, prema mom mišljenju imaju najbolje mlade igrače Estonije, dobre strance... Odigrali su 19 utakmica, takmičarska su ekipa, dobro organizovana, što je svakako nezgodno za nas", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Kakve su, zapravo, šanse Radničkog?

"Mi smo nova ekipa, moramo da shvatimo ozbiljno utakmicu. Bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom. Naša prednost je što se ovde igra prvi meč, pa da u revanšu, ako nešto ne bude dobro, možemo da  nadoknadimo pred našom publikom", rekao je Krunić.

Levi bek Stefan Đorđević ističe iskusnog Vasiljeva kao najveću pretnju.

"Čeka nas naporna utakmica, kod njih sve polazi od iskusnog Konstantina Vasiljeva, koji je pre nekoliko godina zagorčao život i našoj reprezentaciji u kvalifikacijama za EURO 2012.  Dobro smo ih analizirali i dajemo im ulogu blagog favorita, pre svega jer su dugo zajedno. Ali, , verujem da ćemo dati maksimum i vratiti se kući sa povoljnim rezultatom. Ovo je samo prvo poluvreme i uz dužno poštovanje rivala, uveren sam da ćemo mi da prođemo dalje", istakao je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
19:03

Flora Talin, moja prva evropska utakmica i 6:0- za 4 dana ce biti 20 godina...

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 10.07.2019
20:27

Ajde bre mali sta lupetas...