Da li su se Nišlije oporavile od ''petarde''?

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.10.2020.
17:04
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Radnički iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da od svoje ekipe u predstojećoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana, očekuje dobru reakciju nakon poraza u prošlom kolu Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog u petak od 19 časova dočekuju Mladost iz Lučana, u premijernoj utakmici 10. kola Super lige Srbije.

"Imamo veliku obavezu da se iskupimo za Voždovac i dokažemo da je to bio samo loš dan. Moramo da igramo svih 90 minuta i ne sme da nam se desi da padnemo u situaciji kada primimo rani gol", rekao je on.

"Mladost je iskusna ekipa, koja ima svoj prepoznatljiv stil i od njega sigurno neće odustati. Na nama je da se nametnemo, da igramo našu igru i da verujemo u pobedu", rekao je Batak, preneo je sajt Radničkog.

"Dobro smo radili tokom sedmice, atmosfera u ekipi je veoma dobra i nadamo se najboljem",
izjavio je trener.

Radnički je u prošlom kolu poražen od Voždovaca rezultatom 0:5.

Oba tima u ovaj duel ulaze porazima u prošlom kolu. Imaju po 16 bodova, koliko je sakupio i subotički Spartak, a plasirani su od pete do sedme pozicije.

Radnički protiv Mladosti neće moći da nastupi u najjačem sastavu.

"Marković i Subotić imaju žute kartone, Bjeličić je povredjen, a Pantelić rovit, tako da ćemo imati problem oko sastava. Naravno, to ne sme da nam bude nikakvo opravdanje. Šansu će dobiti oni najspremniji i ja sam ubedjen da će dati sve od sebe i da ćemo osvojiti tri boda. Dobra stvar je što nam se vraća Todor Petrović, koji je propustio dve poslednje utakmice zbog povrede", naveo je Batak.
-
Baner 10
-
Radnički se u poslednja dva dana pojačao Petrom Djuričkovićem i Aleksandrom Kovačevićem, doskorašnjim igračima grčkog Ksantija.

"Klub je napravio ozbiljan posao dovodjenjem ove dvojice fudbalera. Doneće nam potrebno iskustvo i stabilnost. Još ne znamo koliko će oni moći da nam pomognu protiv Mladosti. Taj meč će dočekati sa samo jednim treningom sa novim saigračima i na dan utakmice ćemo odlučiti da li će i koliko igrati", rekao je Batak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke