Da li se Pavkov sutra oprašta od Zvezde? Dva kluba u igri, koliko bi Zvezda mogla da zaradi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.08.2018.
18:54
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Tek što je golgeterski proradio, stiže najava o njegovom mogućem odlasku iz Zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Milan Pavkov je sinoć protiv subotičkog Spartaka odigrao odličan meč, obeležio ga sa dva postignuta gola, pa navijači crveno-belih sada očekuju da upravo on bude Milojevićev faktor iznenađenja i u Slovačkoj protiv Spartaka iz Trnave.

Ali, u iščekivanju ove utakmice, pojavile su se nove informacije u vezi Pavkova, s obzirom da za njega postoji interesovanje iz Turske.

''Kurir'' danas prenosi da su u pitanju dva turska kluba, Ahisar i Ankaragudžu, čiji su skauti sinoć gledali utakmicu koju je Zvezda dobila sa 3:0, a u kojoj je Pavkov imao glavnu ulogu.

I jedni i drugi su u ovom trenutku u deficitu sa napadačima i žele što pre da popune tu prazninu, s obzirom da je sezona u Turskoj već počela. Ukoliko budu dovoljno konkretni i uporni, možda za Pavkova sutra bude oproštajna utakmica u Zvezdinom dresu.

Ono što je takođe bitna informacija u celoj priči jeste koliko bi Zvezda mogla da zaradi od eventualnog transfera.

Pomenuti izvor prenosi da crveno-beli traže milion evra, od čega bi 30 posto pripalo Radničkom iz Niša, a da bi Pavkov u Turskoj mogao da zaradi oko 500.000 evra godišnje.

Sličnih spekulacija je već bilo tokom leta, a do kraja nedelje videćemo da li je ovoga puta ova priča realnija. Pogotovo što je Zvezda pre nekoliko dana dovela još jednog napadača, Brazilca Džonatana Kafua koji tek treba da debituje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Tuesday, 14.08.2018
07:58

Covek daje golove u solidnom Radnickom, daje u Zvezdi kad god dobije sansu i oticice za neku sicu u neku krs ekipu... To ti je kad nemas jakog menadzera, dzabe ti sve. Samo da se oslobodi Zvezde vise,zakopase ga.

avatar
Srđan Hajder
Monday, 13.08.2018
23:58

Jel ovo klasični partijski medij? (kad pokušam na temu reprezentacije progovoriti protiv Karadžića i Kokeze ne objavljuje se, kad probam na temu Zvezde protiv Terzića i Milojeviča nema objave, kad probam na temu Partizana protiv Vučelića i Ilijeva nema objave). Nije problem ali dajte povratnu informaciju. Naravno da su tu MozzartSport i, pre svega, MaxbetSport kojki će Vas uskoro sve gaziti jer su ušli s parama u ovaj pšosao. Dakle, o čemu se radi? Zašto na komentarima ne mogu prdnuti protiv bilo kog iole moćnika na sportske.net?

avatar
jv
Monday, 13.08.2018
23:40

Nikako. Pokazao je više od Stojiljkovića, a Kafu je krilo.

avatar
Srđan Hajder
Monday, 13.08.2018
23:33

Ajd budimo realni. Taj igrač je bukvalno sakriven od svih nas Zvezdaša od početka sezone. Mi jako dobro znamo šta znači Stoiljković centarfor (nedovoljan kvalitet za Zvezdu čak i u najboljim Čukarički danima, bez obzira što ga je izmislio Milojević), šta znači Joveljić centarfor (klinac koji obećava ali je trenutno klasa samo za Omladinsku Ligu Srbije), šta je Milić centarfor ili Ben centarfor (dva najveća Milojevićeva promašaja od kad je trener - nisu ušli ni u polušansu za 180 minuta). Ono što mi nemamo pojma je ko je Pavkov, Čovek koji je dao 30 golova u zadnje dve sezone Superlige SR i to je sve sasvim slučajno. Zvanična verzija je da je on tele koje nema pojma i koje ne zaslužuje da igra čak ni na krovu protiv Voždovca. Da je on igrao na krovu i da nije sakrivan po mom mišljenju bi Zvezda išla u Trnavu sa dva gola prednosti. Ovako idemo sa Stoiljkovićem, Stojkovićem, Jovičićem i Ebisilom da igramo za LŠ, a na klupi ostavljamo Gobeljića, Jovančića, Simića i Pavkova jer nisu kvalitetno ugrađeni u ugovore. Zvezda treba da uzme 15-ak miliona Eura na LŠ, a mi na klupi ostavljamo ljude juer imaju ugovore na kojima niko ne može zaraditi! I budali je jasno da poređenje između Pavkova i Stoiljkovića nije realno, mada je ovaj drugi koštao pola miliona.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 13.08.2018
22:00

Steta za Zvezdu,nije mu dala pravu sansu.Mislim da je vrlo dobar igrac.Bolji od drugih osim Jovelje ali tek kad jos sazri Jovelja.

avatar
3x3
Monday, 13.08.2018
23:47

Joveljic nece docekati da sazri u Zvedi.

avatar
Апис
Monday, 13.08.2018
19:47

Ако би отишао за милион, Раднички би добио 180.000 евра. Проценти не иду на БРУТО, већ НЕТО вредност трансфера (бруто вредност умањена за износ менаџерске провизије од 5% и умањена за износ који иде УЕФА-ином фонду солидарности; такође 5%). Од нето вредности треба одузети и 300.000 евра колико је Звезда платила Радничком, па се добија основица од 600.000 евра (30% је 180.000).

avatar
MALI PLAVI
Monday, 13.08.2018
19:27

Ako će Kafu i Stojiljković imati prednost, onda ga treba prodati pošto-poto. On može da izgradi karijeru u nekom manjem klubu, a i da zaradi veće pare nego da bude treća opcija u Zvezdi. A treba i Joveljiću dati šansu. Isto tako i rasteretiti budžet i smanjiti igrački kadar na 22-23 igrača + 2-3 golmana.

avatar
meh123
Monday, 13.08.2018
19:15

Dobar je igrac, steta.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 13.08.2018
19:01

Kafu je krilni napadac, nije spic.