Da li se Partizan pokajao? Ovaj vezista igra fantastično!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 31.10.2019.
17:18
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Voždovca igra odlično ove sezone.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Jovan Nišić (21) igra odlično ove sezone.

Prošle je stigao u Voždovac iz Teleoptika, nakon što mu je Partizan saopštio da neće računati na njega, pa je Nišić krenuo novim putem.

Prošla sezona je za njega bila sezona adaptacije na Super ligu Srbije, a ova pokazuje da se radi o velikom talentu.

Nišić je uspeo da postigne gol protiv Rada u pobedi Voždovca, bio je to njegov treći u ovoj sezoni.

"Tokom prošle sezone imao sam teške periode u kojima nisam igrao, u kojima sam se privikavao na superligaški fudbal, ali nisam dozvolio da me to poremeti i smetne sa puta koji sam zacrtao pred sebe. Imao sam uverenje ljudi iz kluba da ozbiljno računaju na mene, vredno sam radio i sačekao svoju priliku. Drago mi je što dobre igre ove sezone prate i dobri rezultati kluba. Trenutno smo u gornjem delu tabele, jedini smo tim u našoj ligi koji je na svakom meču postigao pogodak, tako da možemo reći da su se kockice poklopile. Ostaje nam samo da vredno radimo i nadgrađujemo sve što smo postigli do sada. U Voždovcu mlad igrač ima sve uslove da se razvija u pravom smeru, i radi kvalitetno na sebi, tako da samo želim da ostanem fokusiran na sebe, na igru i na to da još više napredujem u narednom periodu
", rekao je Jovan Nišić.

Jovan Nišić je postao i član mlade reprezentacije Srbije, a do sada je nastupao za sve mlađe reprezentacije našeg nacionalnog tima.

"Prošao sam kroz sve mlađe selekcije u reprezentaciji i svakako znam šta znači nositi dres Srbije. Ogromna privilegija koja dolazi kao dokaz dobrog rada, pogotovo u mladoj reprezentaciji. Nadam se ću nastaviti sa dobrim igrama, kako u klubu, tako i u reprezentaciji"
, rekao je Nišić, prenosi sajt Voždovca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke