Da li se Lalatović ovim rečima oprostio od Radničkog?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.05.2019.
09:56
Izvor: Sportske.net

Strateg Radničkog iz Niša progovorio je i o svom statusu u klubu nakon završetka poslednje utakmice u Super ligi Srbije.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Remijem sa ekipom lučanske Mladosti fudbaleri Radničkog iz Niša okončali su najuspešniju sezonu u novijoj istoriji kluba.

Drugu sezonu zaredom Radnički će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, a dogurao je i do polufinala Kupa Srbije. Veliki deo zasluga za ostvarene rezultate pripada treneru Nenadu Lalatoviću kojem je sinoć istekao ugovor.

"Još jednom bih čestitao svojim igračima na svemu što su uradili za naš Radnički, mislim da svi navijači treba da budu ponosni na njihov klub i na ove igrače. Za godinu dana imali smo dva poraza od Crvene zvezde, gde smo tri gola primili iz penala i jedan iz ofsajda", rekao je Lalatović.

Trener Radničkog zatim je progovorio o vremenu provedenom na "Čairu" i tom prilikom koristio perfekat zbog čega se stekao utisak da se oprašta od kluba.

"Ponosan sam što sam bio deo jednog ovako velikog kluba kao što je Radnički, bila mi je velika čast i zadovoljstvo da radim ovde i mislim da smo svi zajedno napravili sjajne rezultate. Sada idemo na zasluženi odmor i onda ćemo videti šta i kako dalje", kazao je on.

Na konkretno pitanje "šta dalje", Nenad Lalatović nije imao odgovor, ali je otkrio do kada će se znati da li napušta Radnički.

"Ne znam ništa, meni ističe ugovor. Želim prvo da se dobro odmorim. Videćemo, do prvog juna će se znati", poručio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke