Da li se Janković majstorijom u Surdulici oprostio od Partizana?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.05.2018.
10:03
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac otvoreno govorio o svemu nakon osvojenog trofeja u Kupu Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su nastavili dominaciju u nacionalnom kupu, pošto su u Surdulici podigli trofej namenjen najboljem u najmasovnijem takmičenju treću sezonu za redom.

Partizan je u finalu Kupa Srbije savladao Mladost (2:1) nakon preokreta, a strelac izjednačujućeg gola koji je pokrenuo crno-bele bio je Marko Janković.

"Sada kada pogledam, možda i bolje što smo primili rano gol da bismo se još više uozbiljili i krenuli svom snagom. Mislim da smo bili bolji od prvog minuta i da smo zasluženo osvojili Kup Srbije", rezonuje crnogorski internacionalac.

Navijači nisu potpuno zadovoljni urađenim u prethodnih godinu dana ali Marko Janković ne vidi razlog zašto se prezimljavanje u Evropi i osvojen trofej ne bi smatrali uspehom.

"Sezona za pamćenje u svakom slučaju. Može neko da kaže i da negoduje, ali prošli smo grupnu fazu Lige Evrope, sada osvojili trofej Kupa i mislim da treba da budemo prezadovoljni što i jesmo", ističe prvotimac Partizana.

Za krilnog fudbalera crno-belih sezona još uvek nije završena jer ga čekaju obaveze u nacionalnom timu, ali je sinoć progovorio i o planovima vezanim za nastavak karijere.

"Želim da se što bolje odmorim i pripremim za novu sezonu, odnosno da vidim da li je ovo bila poslednja utakmica u dresu Partizana ili ću se okušati u nekoj jačoj ligi", zaključio je Janković.

Kada već govorimo o budućnosti Marka Jankovića treba podsetiti na to da su zimus francuzi bili zainteresovani za njega, a nedavno su se pojavile priče da ga pored Amijena prate još Monpelje i Fiorentina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 24.05.2018
15:35

Iskreno se nadam da se oprostio, neka ide bilo gde.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 24.05.2018
14:51

kontradiktorno rece to na kraju haha

avatar
Chuck Norris
Thursday, 24.05.2018
13:31
avatar
Magija to smo mi
Thursday, 24.05.2018
10:26

Maneken, daleko mu lepa kuća...

avatar
RG VILI
Thursday, 24.05.2018
10:09

Realno ,odigrao je svoje! Hvala mu za sve.... Sve skupa je opravdao ocekivanja i istovremeno se prezasitio! Pustiti ga da ide u jacu ligu,zaradi nesto i naravno da klub uzme nesto dok moze !

avatar
bagra
Thursday, 24.05.2018
15:36

Za njega treba i doplatiti, samo da ide.