Da li se Grof ogrešio o Orlandića?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.09.2016.
20:57
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je izgubila 152. "večiti" derbi, a mnogim navijačima šampiona Srbije nije jasno zašto Miodrag Božović u Humsku nije poveo Petra Orlandića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pobedonosni niz šampiona Srbije prekinut je u Humskoj pošto je Partizan golom Leonarda da Silve Souze savladao crveno-bele i osvojio sva tri boda.

Prvi put od početka sezone Crvena zvezda nije uspela da postigne gol u domaćem prvenstvu, a moguće je da bi rezultat u Humskoj bio drugačiji da je Miodrag Božović uvrstio u protokol napadača koji se nalazi u najboljoj formi.

Pisali smo pred 152. "večiti" derbi o problemima sa kojima se suočio Miodrag Božović a crnogorski stručnjak odlučio je da zbog pravila koje se tiče broja stranaca u protokolu plate Crnogorac Petar Orlandić i Argentinac Pablo Mouče.

Miodrag Božović je odlučio da utakmicu sa Partizanom počnu Damjan Le Talek (Francuska), Mičel Donald (Holandija), Gelor Kanga (Gabon), Džon Ruiz (Kostarika) i Hugo Vieira (Portugal), dok je poslednje mesto stranca u protokolu zauzeo Tomas Fibel (Francuska).

Evidentno je da je Miodrag Božović imao više poverenja u rovitog Huga Vieiru nego u Petra Orlandića, a jasno je i zašto za Crnogorca nije moglo da bude mesta ni na klupi.

Strateg crveno-belih nije smeo da rizikuje i u Humsku krene bez rezervnog štopera, a jasno je da bi Božović drugačije postupio da je na raspolaganju imao Zorana Rendulića koji se povredio.

"Rendulićeva povreda mnogo remeti. Još ne znam ko će biti u protokolu, razmišljam. Ako gledamo po formi i zaslugama, sastavljanje tima nije problem" rekao je juče Božović, a danas je postalo jasno na šta je mislio.

Zbog Tomasa Fibela na klupi nije bilo mesta za Petra Orlandića, premda mnogi smatraju da je Crnogorac zaslužio da počne utakmicu, a ne da čeka šansu sa klupe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Sunday, 18.09.2016
11:39

Koliko je samo potcijenjen ovaj Orlandic u zvezdi...a uvijek je iskoristio one minute na terenu maksimalno. Stamotno stvarno.

avatar
MarkoSi
Sunday, 18.09.2016
08:04

Na stadionu su ljudi već počeli da gledaju na sat i čekaju 65. minut da bi Grof mogao da menja Ruizai Moučea. Ne kažem da momci nemaju potencijal, ali bi na trenu morali da igraju samo najbolji, a ova dvojica nisu ni blizu. Babunskog nema u protokolu zbog koga? Dečko je odigrao par utakmica bez greške, pokazao klasu i nestao!? Neigranje Plavšića je direktno pucanje samom sebi u nogu. Grofe, posle svih ovih mečeva od početka prvenstva mogu reći da si ili loš trener je ne umeš da proceniš koji igrači su u formi, a koji ne (u šta ne verujem jer si prošle sezone pokazao da to i te kako umeš) ili dozvoljavaš da ti tim sastavljaju paragrafi u ugovorima dovedenih stranaca. Što se tiče Kange, ne sporim da on dosta trči, ali bi bilo bolje da mnogo manje trči, a da igra mnogo pametnije. Svaku loptu mora da pipne, a juče je napravio bizarni preskok lopte - nervira saigrače u veznom redu. Nisam video da neko tako igra ozbiljan fudbal.

avatar
paok
Sunday, 18.09.2016
18:07

Imate milion stranaca, kako da skine i Orlandica i Babunskog. Mozda ste trebali traziti da savez opet donese novu odluku o broju stranaca.

avatar
MarkoSi
Sunday, 18.09.2016
21:04

To je i suština mog komentara. Dovode polutane koji očigledno u ugovorima imaju klauzulu o obaveznoj minutaži. SRAMOTA!!! Slušao sam juče Mileta Belodedića kome uopšte nije jasno kako to Srbija ima sjajne omladince, a u prvim timovima igraju polupismeni stranci.

avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 18.09.2016
04:43

Ne dirajte mi Grofića, Grofić je bezgrešan.

avatar
Ѓоко Бајловски
Saturday, 17.09.2016
22:32

Igrali su tako, kao da jure Pokemona (dezorijentirano). Ali Partizan ga je pronasao u 89-toj minuti.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 17.09.2016
21:27
avatar
Аполо
Saturday, 17.09.2016
21:20

Grof kao da dobija instrukcije da u slabijim utakmicama forsira jednu grupu igraca, i kada oni podignu formu i kada je logicno da dobiju sansu npr. u derbiju on se opet vrati na one koji su u tom trenutku u slabijoj formi... Eto npr. Orlandic umesto da dobije sansu u igri je bio Vieira koji se nije video, Plavsic decko koji je pruzao odlicne partije greje klupu a igra Ruiz, koji je po meni isto pruzio jako losu partiju.

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 17.09.2016
23:11

To se zove menadžerski tim.

avatar
Jedan jedini
Saturday, 17.09.2016
21:11

celavi po treci put 😂😂😉😉😉

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 17.09.2016
21:04

hahaha, kakav izgovor, pa ni Nikolic nije imao na klupi rezervnog stopera pa sta, ali neko ima a neko ne m...