Da li ovo znači da će ''Bleki'' ipak ostati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2017.
18:45
Izvor: Sportske.net

Odbrojavamo poslednje sate zimskog prelaznog roka na zapadu Evrope, a neizvesnost oko transfera Nikole Milenkovića iz Partizana u Anderleht i dalje traje. Ipak, da li je posle najnovijih vesti iz Belgije sada nešto jasnije?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čitavog dana navijači Partizana strepe da li će crno-beli danas ostati bez svog stuba odbrane za koga nisu pronašli adekvatnu zamenu.

Mediji ''bruje'' o ponudi Anderlehta, i to primamljivoj, u iznou od 4 miliona evra, ali prema nezvaničnim informacijama, sve zavisi od toga da li će aktuelni štoper belgijskog velikana, Senegalac Kara Mbođ realizovati transfer na Ostrvo.

Naime, za njegove usluge su ozbiljno interesovanje pokazali Kristal Palas (10 miliona funti) i Lester, koji je ponudio sedam, ali najnovije informacije govore da je Anderleht odbio i jedne i druge!

U prilog ovome i ono što je Mbođ večeras objavio na svom profilu na Tviteru. Iako je poslednjih dana bio izložen i rasističkim uvredama zbog najave transfera u Englesku, on je naglasio da ne želi sukob sa Anderlehtom, uprkos tome što mu je verovatno propala prilika da zaigra u Premijer ligi.

On je, između ostalog, poručio da voli klub i navijače, da je uvek davao 300% mogućnosti u svakoj utakmici, a svojim fanovima je poručio da ''ne veruju svemu što novine pišu''.

Ipak, još ima vremena za preokrete, i kada je on u pitanju, ali i posledično, po pitanju transfera Nikole Milenkovića.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miodrag.r
Tuesday, 31.01.2017
20:54

Tako rade ozbiljni klubovi.U slucaju da prodaju svog igraca imaju spremnu zamenu.A ovi nasi,samo da se proda.Igrace Vucelic,Vazura,Vuletic . . .

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 31.01.2017
20:40

Djurdjic otisao u Dansku za 100 hiljada evra...

avatar
pancreas
Tuesday, 31.01.2017
20:28

Prioritet treba da bude zadrzavanje Milenkovica bar do leta.