Da li je Zvezda umorna posle Bajerna? Gobeljić sve objasnio

Autor: Darko Mitrović
petak 20.09.2019.
23:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri šampiona Srbije dali su sve od sebe na startu Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu, a samo četiri dana kasnije ih očekuje još jedan veliki meč na domaćoj sceni.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Naravno, u pitanju je 161. večiti derbi i gostovanje Partizanu u nedelju od 18 časova, pa se navijači crveno-belih pitaju da li je možda i umor stigao ekipu Vladana Milojevića posle naporne borbe u Minhenu.

Odgovor na to pitanje dao je bek crveno-belih Marko Gobeljić u izjavi za klupski sajt, posle čega ne bi trebalo da bude bilo kakvih dilema po ovom pitanju.

''Jesmo iscrpljeni, borili smo se svih 90 minuta na teškom gostovanju, ali večiti derbi je utakmica u kojoj i umor nestaje. Svi smo maksimalno fokusirani na to da ostvarimo dobar rezultat i da obradujemo naše navijače, tako da ne razmišljamo o umoru.

Večiti derbi je utakmica koja nosi posebnu težinu. Znamo svi koliko je taj meč važan celoj zemlji. Danima pre priča se samo o susretu Crvene zvezde i Partizana. Velika je čast biti deo takve utakmice.

Navikli smo na fantastičnu podršku sa tribina, mnogo puta do sada smo pokazali da su oni naša snaga na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta i nadam se da ćemo na kraju slaviti'', poručio je Gobeljić.

On je izrazio zadovoljstvo i zbog toga što su se novi Zvezdini stranci ovog leta brzo uklopili u novu sredinu. Sa njima u timu, snaga aktuelnog šampiona je još izraženija.

''Dobili smo u prelaznom roku velika pojačanja na terenu, ali, što je još bitnije, i sjajne ljude. Svi stranci su znali dosta o večitom derbiju i pre nego što su došli u Zvezdu. Taj okršaj poznat je širom Evrope i sveta.

Mi smo se potrudili da im dodatno dočaramo šta ih očekuje u nedelju na terenu. Nema sumnje da će svih 11 igrača koji se nađu na terenu dati maksimum za grb koji nose na grudima'', zaključio je Gobeljić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Michael Tadic
Sunday, 22.09.2019
14:26

ova kiksara nesto prica...

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 21.09.2019
09:45

Ajmo Zvezdo, ajde da ih pobedimo i da im pobegnemo 7 bodova!

avatar
Saturday, 21.09.2019
15:20

Ja bi voleo, ali nećemo mi ništa da uradimo. Zato što Milojević ne zna da igra protiv Partizana.

avatar
gorango
Saturday, 21.09.2019
21:32

Nije samo protiv grobara nego svaku jacu utakmicu. Realno, nema mu.. da odigra malo hrabrije. Ne znam kako nam se desilo ono protiv L'pula (na kontre ali ne u bloku na 20m od svog gola kao protiv PSG-a ili sada Bajerna). Nadam se da ce ih bar sa vremena na vreme malo pritiskati (jer su nazad suplji) a ne samo sabiti i juriti kontre (jer to sabijanje na 20m nam se obilo o glavu vise puta pa i na prethodnim derbijima)

avatar
Popay
Saturday, 21.09.2019
08:46

Zar CZ još nije nabavila hiperbaričnu komoru za brži oporavak svojih igrača,koliko znam to ne spada u doping ?
Ili zna li neko više?