Da li je Partizan odustao od Zakarića?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.07.2018.
16:55
Izvor: Sportske.net

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH iz prethodne sezone "otpisan" je od strane Željezničara a pritom nije u poziciji da realizuje transfer u Partizan.

Epa/Fehim Demir
Epa/Fehim Demir

Povezane vesti

Krilni vezista sarajevskog Željezničara Goran Zakarić (25) našao se na tankom ledu zbog toga što je navodno ušao u pregovore sa Partizanom bez dozvole vicešampiona Bosne i Hercegovine.

Željezničar je reagovao, početkom meseca je suspendovao igrača i pokrenuo disciplinski postupak, pa na prve tri takmičarske utakmice Zakarić nije bio u protokolu.

Pošto je 9. jula igrač ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Željom dobio je mogućnost da pregovara sa drugim klubovima, ali transfer bez saglasnosti kluba neće biti moguć pre početka januara 2019. godine.

Kako se sada odvijaju stvari, teško da će Željo bez neke ozbiljne ponude dozvoliti Zakariću da napusti klub.

Sa druge strane, Partizan kao jedan od interesenata i klub u koji bi Zakarić želeo da pređe nema razloga da žuri.

Crno-beli nisu ovoga leta prodavali fudbalere koji igraju na poziciji na kojoj i Zakarić. Đukić još uvek na raspolaganju ima Sumu, Tošića, Jankovića, Ivanovića, Pantića, Đerleka...

Kada se podvuče crta, sasvim je moguće da će se crno-beli i Zakarić dogovoriti ovoga leta, a da će igrač preći u klub iz Humske tek u zimskom prelaznom roku bez obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 22.07.2018
17:56

Ma sta ce nam taj bosadanc xD

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Sunday, 22.07.2018
17:53

Kokira pa i Vakulka koji takodje moze da deluje i po boku. Sa druge strane, samo Tosic, Jankovic, Ivanovic i Kokir, Pantic, Suma, Djerlek i Vakulko nisu krila.