Da li je ovo znak da je Partizan i dalje daleko od najavljenog pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
subota 16.06.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net

Crno-belima je neophodno pojačanje na toj poziciji, da li će morati da traže rešenje na nekoj drugoj strani?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Već danima se u srpskim medijima najavljuje dolazak 27-godišnjeg desnog beka Maribora Martina Mileca, ali realizacije transfera i dalje nema.

Iz dana u dan navijači Partizana očekuju nove informacije u vezi sa ovim igračem, a ono što je najnovije baš i ne ide u prilog pozitivnom ishodu.

Naime, Milec je ovog popodneva nastupio u startnoj postavi Maribora u prijateljskoj utakmici sa trećeligašem Smartnom, što samo po sebi navodi na zaključak da pregovori sa Partizanom nisu u završnoj fazi, jer bi u suprotnom trener Maribora verovatno posegnuo za drugim rešenjem na poziciji desnog beka.

Maribor je danas nastupio u sledećem sastavu: Cotman, Milec, Šuler, Uskoković, Viler, Vrhovec, Pihler, Hotić, Kramarič, Tavares, Zahović.

Ova postava odigrala je prvo poluvreme, koje je dobila čak sa 5:0, Milec je u pauzi izašao iz igre, a već početkom drugog na semaforu je stajalo 7:0 za Maribor.

Podsetimo, Partizan na desnom beku za sada ima iskusnog Miroslava Vulićevića, koji je već u poznim igračkim godinama, kao i mladog Luku Cucina koji je tokom proleća operisao stopalo i pitanje je kada će se potpun o vratiti u željenu formu.

Zbog toga je crno-belima neophodno da pojačaju konkurenciju na ovoj poziciji. Sa Milecom, ili nekim drugim igračem...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko023
Tuesday, 19.06.2018
06:55

Au kako sve mrsavo ide sa ovim nasima, strasno. Pravi se sapunica bukvalno sa svakim igracem koji treba da dodje. Zar je moguce da su toliko nesposobni u upravi, svako dovodjenje igraca za njih su muke ravne onima koje je Isus Hrist pretrpeo. Nesposobnost, škrtost, ne znam vise sta ih je spopalo.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 16.06.2018
19:58

Dajte vise tog Gajica, za ime Bozije!

avatar
37Dadoo
Saturday, 16.06.2018
19:52

E sad koliko traze obestecenje za ovog momka.Al uprava,da je imalo pametna trebali bi ovog momka dovesti u Partizan.Momka licno poznam i radi se o vrlo dobrim kvalitetama i fudbalskim i ljudskim.Bila bi steta,da nedovedu ovog momka.Nebi se pokajali.Momak je Panucci za Miroslava našega😂😂😂