Da li je ovaj klub Tavambina nova stanica? Koliko bi Partizan mogao da zaradi?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.05.2018.
20:36
Izvor: Sportske.net

Pokazali su interesovanje, a da li će prava ''ofanziva'' uslediti odmah po završetku sezone?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Leandre Tavamba je jedan od igrača koji će gotovo sigurno napustiti Partizan ovog leta, ali i igrač od čijeg potencijalnog transfera se očekuje i solidna zarada u Humskoj.

Naravno, pitanje je da li će se i dogoditi željena ponuda za njega, ali belgijski mediji ovih dana prenose da je tamošnji Gent zainteresovan za kamerunskog reprezentativca.

O Tavambinom mogućem odlasku iz Partizana spekulisalo se i tokom zimskog prelaznog roka, kada se pominjala i suma od dva i po miliona evra, ali do realizacije nije došlo, pre svega jer u Humskoj nisu želeli da oslabe tim koji je izborio evropsko proleće.

Ali, tokom proleća, crno-beli nisu uspeli da odbrane titulu, nisu ni u Evropi odmakli dalje od 1/16 finala Lige Evrope što su jesenas izborili, pa je jasno da će tokom leta doći do ozbiljne rekonstrukcije tima.

Po svoj prilici bez Tavambe u njemu, ali je veliko pitanje da li je Kamerunac u drugom delu sezone uspeo da uveća svoju vrednost na tržištu, mada je nedavno debitovao i za svoj nacionalni tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Saturday, 12.05.2018
21:26

Mogli bi klubovi u Srbiji malo vise da kostruisu a manje da rekonstrisu ako hocemo da podignemo kvalitet.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 12.05.2018
20:55

Ajde ovde da pitam. Kako je uvedeno ono,da 5% ide maticnom klubu,da li to vazi kroz celu karijeru igraca i kroz sve transfere,tipa ako se u nekom nasem klubu pojavi Ibrahimovic,da li ce taj klub uzimati 5% od svih njegpvih transfera?

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 13.05.2018
04:16

Da, klub u kome ti je prva registracija taj dobija lovu. Ovde slabo Zvezda i Partizan imaju igraca gde im je bas prva registracija jedan ili drugi klub, uglavnom kupe decu od 7 dp 12-13 godina pa od njih prave igrace.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 13.05.2018
08:54

Dobro pitanje, valjda je tako

avatar
VANDAL_boys
Saturday, 12.05.2018
20:45

Gent tamo neki nam otima igrace.. e fudbale nas..