Da li je on najznačajnije popravio formu u Crvenoj zvezdi ove sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.10.2017.
22:04
Izvor: Sportske.net

Srđan Babić je neko od koga se očekivalo da napravi veliku karijeru. Nakon epizode u Španiji, vratio se u srpski fudbal gde igra sve bolje i bolje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srđan Babić, uzdanica reprezentacije koju je Veljko Paunović predvodio do zlatne medalje na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, sada sa ponosom nosi dres Crvene zvezde.

On igra sve bolje, koristi svaku šansu da pokaže treneru Vladanu Milojeviću da je kalibar za ovaj sjajni tim Crvene zvezde.

U prethodnih par godina nije odigrao niti jedan bitan meč, to je bio i razlog nešto slabijeg početka, ali je sada na veoma visokom nivou što je pokazao na utakmici u Kelnu, utakmici koju je odigrao veoma dobro.

Trenutno se nalazi na pripremama sa Crvenom zvezdom u ovoj pauzi zbog reprezentacija, u Sloveniji je sa ekipom i radi naporno kako bi se što bolje pripremio za izazove koji dolaze.

"Poslednji trening koji smo odradili na ovim priremama bio je naporan, radili smo gotovo dva sata. Danas smo prepodne bili slobodni, za razliku od ostalih dana kada smo imali po dva treninga. Radili smo zaista odlično i punim intenzitetom svakog dana i slobodno jutro nam je prijalo da se odmorimo. Po povratku u Beograd nastavljamo gde smo ovde stali, spremamo se za naredne mečeve. Tokom priprema smo imali fantastične uslove i mogli smo nesmetano da ispunimo na treninzima sve zadatke koje je šef postavljao pred nas. Svakim danom smo sve spremniji za naredne utakmice", rekao je Babić.

On je bio veoma zadovoljan uslovima u Termama Čatež, a sada se okreće duelu u okviru Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja.

"Dinamo je odlična ekipa, prvoplasirana u drugoj ligi tako da utakmica neće biti nimalo naivna. Mi ćemo, kao i na svaki meč do sada, izaći da pobedimo i verujem da ćemo opravdati ulogu favorita", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 57
Saturday, 07.10.2017
22:19

Dok god mu pomoćne sudije budu čuvale leđa u SL biće odličan.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 08.10.2017
00:01

To je zlatni orlic,decak koji tr obradovao zlatnom medaljom (valjda si se obradovao) ,decak koji nema ni jednu mrlju u CV-ju. Kako mozes bez imalo srama da pises tako nesto,pogotovo tinkoji nisi uradio ama bas nista korisno.

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 08.10.2017
12:27

Pa kad Mažić može da izmisli ofsajd Napretka nakon jednog od njegovih promaša lopte (ovoga puta ne baš potpunog promašaj) zašto onda ja nemam pravo da kažem istinu? Bolje da ništa nisam uradio nego što su on i Mažić u Kruševcu.

avatar
Čeki
Sunday, 08.10.2017
00:20

Hahah protiv Kelna nisi gledao? Gledaj ti one tvoje defanzivce.