Da li je Nikola Drinčić podesio ''nišanske sprave''?

Autor: Beta Beta
sreda 22.04.2015.
16:59
Izvor: Beta

Njegov saigrač Petar Grbić veruje da bi popularni ''Drina'' mogao da reši i 148. večiti derbi...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Petar Grbić rekao je danas da u "večitom derbiju" sa Crvenom zvezdom ne pobedi uvek bolja ekipa, već da je to meč u kojem pobeđuje tim sa "mirnijom glavom".

"Derbi uvek odluči mirnija glava, veća koncentracija i želja. Ovo su specifične utakmice. Nekad nije presudno to ko je bolja ekipa, već inspiracija, trenutak jednog igrača... Ne bi mi smetalo da opet Drina (Nikola Drinčić) reši meč", rekao je Grbić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan u subotu gostuje Crvenoj zvezdi u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Crno-beli su prvi na tabeli sa 56 bodova, i imaju pet bodova više od drugoplasirane Zvezde.

"Čeka nas najbitnija utakmica u sezoni, ali pokušavamo da se spremamo kao za sve prethodne. Ne želimo da namećemo sebi pritisak, jer nema razloga za to. Dovoljan je pritisak što se igra derbi. To je svetinja nad svetinjama i to je dovoljan motiv", kazao je Grbić.

Grbić je naveo da sve u klubu raduje forma i igra ekipe u poslednjih nekoliko utakmica i da je to jedan od razloga zbog kojih očekuje povoljan ishod u subotnjem meču.

grbic

Partizan je vezao tri pobede u Super ligi i jednu pobedu u Kupu, a glavni na tim mečevima u redovima crno-belih bili su Andrija živković i Ivan Šaponjić.

"Klinci igraju izvanredno u poslednjih nekoliko utakmica, što nas veoma raduje. Tek sad pokazuju sve ono što se pričalo i pisalo o njima. Da li će biti ključni faktor na derbiju?

Ne bih im stavljao dodatni teret pred derbi, dosta im je i ovo što se piše o njima. Nek igraju rasterećeno i najbolje što znaju i onda će sve doći na svoje",
naveo je Grbić.

Grbić je rekao da ne zna ko će biti glavna opasnost po njegov tim iz tabora Zvezde.

"Luka Jović je veoma talentovan igrač, imaju i Darka Lazovića, malog (Mihaila) Ristića koji je veliki potencijal, imaju dobru odbranu na čelu sa Savom Pavićevićem, tako da iskreno ne znam ko je glavna opasnost. Nameće se Jović zbog golova, ali ima tu još dobrih igrača, ne samo on", kazao je Grbić.

Meč između Partizana i Zvezde igra se u subotu u 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jug Grobarima Revolt
Wednesday, 22.04.2015
17:26

Drina haubica:-D

avatar
Аполо
Wednesday, 22.04.2015
17:25

Ako se Partizan opet uzda u jednog igraca da ce resiti derbi onda Zvezda nema sta da brine.

avatar
Jug Grobarima Revolt
Wednesday, 22.04.2015
18:17

Brate, niko se kod nas ne uzda samo u jednog igraca i ti to dobro znas:-D Prva se igra u subotu, da li mozda znas kada:-D

avatar
Аполо
Wednesday, 22.04.2015
19:32

Morao sam da odgovorim na naslov vesti, posto se stice utisak da se ceka slobodnjak sa pristojne udaljenosti :) Mislis na vaterpolo?

avatar
Dača
Wednesday, 22.04.2015
19:12

Samo neka oni vaši naprave faul za slobodnjak sa pristojne udaljenosti i ništa se ne sekirajte. Osvajate titulu 100%.