Da li je Kosan potcenio Mladost?

Autor: Beta Beta
petak 06.12.2019.
15:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je danas da smatra da je njegova ekipa kvalitetnija od Mladosti i da će učiniti sve da to dokaže i na terenu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

"Uz svo poštovanje prema protivniku, smatram da smo mi trenutno kvalitetniji tim i učinićemo sve da to dokažemo na terenu i oprostimo se od naše publike za ovu godinu sa pobedom. Na osnovu onoga što sam video u prethodne tri utakmice protiv Crvene zvezde, Javora i Voždovca, mogu da kažem da je tim snažniji, čvršći, da igra mnogo bolje i ukoliko uspemo da zadržimo taj nivo i taj ritam mislim da ćemo se radovati u nedelju", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će u nedelju igrati protiv Mladosti iz Lučana u 20. kolu Super lige Srbije.

"Ovo je veoma bitna utakmica za nas, naročito posle nesrećnog poraza koji smo u sredu doživeli u duelu sa Voždovcem. Dolazi nam protivnik koji zna da bude jako neprijatan. Mladost je kvalitetna i čvrsta ekipa, sastavljena je od iskusnih fudbalera, koji verovatno i najduže igraju zajedno u Super ligi. Imaju specifičan sistem na koji moramo da odgovorimo ozbiljnošću i koncentracijom i ne smemo nijednog mometa dozvoliti da se opustimo", kazao je trener Radničkog.

Kosanović neće moći da račna na suspendovanog Dušana Pantelića.

"On je izuzetno bitan igrač za našu formaciju na sredini terena, njegovo odsustvo je hendikep, ali mi na klupi imamo nekoliko rešenja koja mogu da nadomeste njegov izostanak. Ostali igrači su spremni i Mladosti ćemo suprostaviti jak sastav", kazao je Kosanović.

Utakmica će se igrati u nedelju od 15.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke