Da li i ko namešta u Srbiji? Vučela podsetio na pismo iz UEFA!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.02.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prvi čovek Partizana otvoreno progovorio o brojnim teškim temama u srpskom fudbalu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedna od tih tema jesu i dugovanja njegovog kluba, s obzirom da se stalno pojavljuju neki dugovi iz prošlosti, za koje aktuelno rukovodstvo nije ni znalo.

Ali, generalno, mnogo je više problema u srpskom fudbalu, a Milorad Vučelić je u razgovoru sa novinarima ukazao na još neke od njih.

Pre svega na veoma lošu infrastrukturu u Srbiju, na očajne terene po kojima se igra superligaški fudbal, ali i na problem sa regularnošću takmičenja.

Naime, Vučelić je bez zadrške konstatovao da ima i nameštanja utakmica u domaćem fudbalu.

''Ima ihm naravno. Ja ne mora da znam, vi morate. Ne možete da dokažete? Nije novinar tu da dokazuje, ali ako vidite ko se povlači iz igre,  sa kojim timom igra... Znate kako će da se završi 50 posto utakmica, naročito u drugom delu'', istakao je Vučelić i priznao da će Partizan teško do nove titule.

S tim u vezi, on je podsetio i na pismo koje je stiglo iz UEFA sa ''označenim'' klubovima.

''Ako ne znate za probleme sa kladionicama, serverima, da je UEFA poslala pismo sa osam označenih klubova, onda... Nikad UEFA nije odustala od tih upozorenja, ako evropska kuća fudbala vidi nešto tako, zašto ne bih i ja?'',
zapitao se Vučelić, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Friday, 09.02.2018
18:27

Da. Kako se zove utakmica koju ste igrali kad golubar izvede tim? Ili kad igrate protiv tima kome je predsednik clan vaseg upravnog odbora? Da li je na te utakmice doticni mislio?

avatar
Al(a)din
Friday, 09.02.2018
14:32

Doticnom bih preporucio da procita knjigu Lotara Mateusa, kao i da poslusa izjave tadasnjih aktera u klubu, medju kojima ke bio Ilic